Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knightonline oyundayken bazen hemen bazen 15-20dk en fazla 1 saat sonra oyun donuyor ve bilgisayar kitleniyor hiç bir işlem yapılamıyor ardındanda reset atıyor geceleri oynarken daha uzun süre donmadan oynuyorum ama gündüz 15-20dk geçmeden donuyor ve sistem resetliyor online olmayan hiç bir oyunda böyle bir sorun yok fear, nfsmw, chaos theory vs..vs... zaten online oynadığım tek oyun knight online bu oyuna başladığımdan beri böyle bu sorundan sonra yaptıklarım format, anakart bios güncelleme, ati catalyst 6.4ten 6.5e, directx nisan sürüm, cpu o/c - default, ram timing-mhz yükseltme-düşürme,ramleri ayrı ayrı deneme, vga o/c-default, tekrar format, modem airties rt-101 modemide defalarca resetledim son firmware sürümünü yükledim ayrıca lan ve usb den ayrı ayrı denedim sistem imzamda cpu full 50c vga full 55 sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• hdd de problem olabilir bende aynı problemi yasıorum ama benimkisi bilgisaayarı fazla kastırınca oluo
  • hdd raptor daha yeni 2 tane vardı radi0 yapmıştım sonra bu oyun yüzünden raid0 ı kaldırdım sonrada tekini sattım zaten ne gibi bi problem olabilir ayrıca diğer oyunlarda neden sorun yok onu anlayamadım
  • güc kaynağı diycem diğer oyunlarda sorun yoksa bilemiyorum ama silip tekrar yüklemeyi dene veya pc ni 1 hafta geri al sorun çözülecektir......
  • bu yüzden 2 kez format çektim hdd ye silip tekrar yükledim patchları tekrar tekrar yükledim denemediğim şey kalmadı modem veya anakarttan olabilirmi diğer şeylerden şüphelenemiyorum çünkü bu oyunu kaldırmayacak bi parça yok sistemde modemden veya anakarttan ise yapabileceğim bişey varmı değiştirmekten başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.