Şimdi Ara

Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söylemek istiyorum arkadaşlar paylaşılan hiçbir paylaşımı kötülemek,kişilere suç atmak gibi bir niyetim yok onu söylemek istiyorum.Rom,root işleriyle ilgili bilgili değilim ve arkadaşlar uyarılarda bulundular ama ben genede yapmak istedim ve sorun oluşturdum kendi kendime..

Telefonu alalı 25 gün civarı oldu ve değişikliği seven bi insanım en sonunda bende dayanamadım rom işlerini öğreniyim giriyim deniyim dedim..Değişikliğide severim biraz

Dün gece telefona forumda anlatılanlar doğrultusunda root , cmw , romdu şeydi herbişeyi yaptım harfiyen fakat telefonumda şu sorun oluştu:

rom işlemi bittikten sonra cachesiydi wipesiydi herşey bittikten sonra reboot sistem yapıyorum telefon general mobile açılış ekranında kalıyor 2 3 saniye civarı ekran kapanıyor bikaç saniye sonra tekrar aynı ekran geliyor bu sürekli böyle devam ediyor pili çıkarmadığım sürece..Pili çıkarıp normal açmaya çalışıyorum fakat gene aynı sorun.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum elimde fazla telefonda yok bildiğiniz telefonsuz kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ryozzo

Öncelikle şunu söylemek istiyorum arkadaşlar paylaşılan hiçbir paylaşımı kötülemek,kişilere suç atmak gibi bir niyetim yok onu söylemek istiyorum.Rom,root işleriyle ilgili bilgili değilim ve arkadaşlar uyarılarda bulundular ama ben genede yapmak istedim ve sorun oluşturdum kendi kendime..

rom işlemi bittikten sonra cachesiydi wipesiydi herşey bittikten sonra reboot sistem yapıyorum telefon general mobile açılış ekranında kalıyor 2 3 saniye civarı ekran kapanıyor bikaç saniye sonra tekrar aynı ekran geliyor bu sürekli böyle devam ediyor pili çıkarmadığım sürece..Pili çıkarıp normal açmaya çalışıyorum fakat gene aynı sorun.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum elimde fazla telefonda yok bildiğiniz telefonsuz kaldım

Bu işlemleri yaptığınıza göre CWM recovery kurmuş olmalısınız. Telefon kapalı iken güç tuşu ve ses açma tuşuna basarak recovery moduna girin. Menüden wipe data/ factory reset kısmına girin ve sadece wipe data yapın. Telefon yeniden başlatın.

Telefon yine açılmıyorsa recovery mode'a girin. Bu sefer wipe data/factory reset kısmından sdcard hariç hepsini seçin ve formatlayın. Sonra Advanced'e girip wipe dalvik cache'e basın. Daha sonra hafıza kartınızda bulunan rom dosyasını (.zip şeklinde) install zip diyerek tekrar yükleyin.

Yukarıdaki işlemleri yaptınız ve yine açılmıyorsa indirdiğiniz rom dosyası yanlış olabilir ya da indirme işlemi yarıda kalıp dosya bozulmuş olabilir. Diğer şartlarda herhangi bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 14 Aralık 2013; 16:20:05 >

• ryozzo kullanıcısına yanıt
    Bende olmustu telefonu kurtaramadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kurtardım arkadaşlar..Richardson sağolsun çok yardımcı oldu teşekkür ederim tekrardan.

tacar54 telefon duruyormu kardeşim kullanıyormusun daha? İstersen yardımcı olmaya çalışırım sana
    Yedek parca olarak verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bişey Deil Kardeşim
  • Hadi ya o kadarmı kötüydü durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.