Şimdi Ara

acil yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    opss playful ... oyuna gıremıyorum yenıyım hatamı benımmı becerıksızlıgım bı fıkrım yok ne yapmalıyım ? :(

• MalbroRED kullanıcısına yanıt
    Başlıkta sorununu düzgün bir şekilde belirtseydin belki yardım ederdim. Ayrıca bunun için konu açılmaz. İki tane ana konu var zaten, orada sorabilirdin.
  • arkadas tavsıyesı başladım oyuna ve bilgim olmadığı için , clientten play a tıklıyorum oyun gelıyor ve " closed , opss playful devamlı bır hata mesajı sanırım verıyor tamamını yazabılırım yardımcı olucaksan
  • Oyundaki bi bağlantı kopukluğudur, açıp kapanınca düzelir belki. Belki sunucu çökmüştür. Benim orda demek istediğim forumu kullanmayı bilmemen. Başlıklarda konunun özeti yazılır. Bunun gibi bi soruluk bi cevaplık şeyler için de konu açılmaz, ana konularda soru sorulur cevap yazılır. Kişisel olarak algılama ama forumun ilerde çöplüğe dönüşmemesi için, yılanın başını küçükken ezmek için, böyle forum mantığından uzak, durum güncellemesi yapar gibi konu açan herkese böyle cevap vermeye niyetliyim

edit: Ana konu nedir diyosan şu:http://forum.donanimhaber.com/m_85405819/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 12 Şubat 2014; 23:28:21 >

• gokg taktir ettim seni lol bölümüne gelsene qanqa
  • girmiyor kullanıcısına yanıt
    ahaha hayatta uğramam oraya
  • Ben bu tür yardım alma konusu açmıyıp mılletın konularının altına yazmaktan daha iyi bence , hemde forumda yeni değilim oyundan uzaklaşınca hesabımla bağlantım koptu bu hesaptanda ne var ne yok bakma için giriyorum , bu arada yardımın için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.