Bildirim
Acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sağdece mp3 okuyucu,, kumandalı ve 2x3W sesanfisi olsunmu,, yoksa kendiniz sinyal çıkışlarına anfimi bağlarsınız..
Şöyle bir ürün var;
http://tr.aliexpress.com/item/Remote-LED-5V-DIY-Lossless-MP3-WMA-WAV-Decoder-Board-Reader-Version-US/1936484946.html -
İşte linkde üründen arıyorum işimi bu görür türkiyede nerde satılır bilen varmı acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiyede hazir kutulu hoparlorlu ve bataryali olarak var,, 30-40tl.. Ama sagdece okuyucu lazimsa getirtebilirim.. Linkteki urunlerin anfili ve anfisiz olanlari var,, siz netur birsey istiyorsunuz, neye baglicaksiniz... Ozellikle line girisi olmalimi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana afsiz olnanından lazım ve nekadara getirebilirsinz burda bi elktornikciye aordum oda bakıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X