Öncelikle yeni kayıt olduğum için bazı şeyleri bilmiyorum ve zamanla daha iyi olacağımı düşünüyorum. Bilgisayarımı satmak istiyorum fakat ne kadar satacağım hakkında fazla bilgim yok. Yardımcı oLursanız çok sevinirim. Özellikleri şu şekilde:
Pentium 4 3000 işlemci-(Çift Çekirdekli fakat biri yapay) P5GD1 Pro Anakart 512 Mb. Kingston ram. NVidia Geforce Palit 7100 Gs Ekran Kartı Seagate 80 Gb. Hdd FEEL HURRICANE II FL550 MidT ATX 400W SİYAH KASA LG 17'' Flatron ez T730SH Monitör Microsoft Klavye-Mouse -Kit Creative 4400 4+1 Ses sistemi SoundBlaster Audigy Value 7.1 24Bit ses kartı
Ben donanımdan pek anlamam.. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
hocam forum kurallarına aykırı hareket ediyosun.. konu kitlenir birazdan...para da etmez bu donanim..
yeni üyemize hosgeldin sistemin yaklaşık ederi 350ytl civarıdır..ii forumlar..
quote:
Orjinalden alıntı: acrapole
hocam forum kurallarına aykırı hareket ediyosun.. konu kitlenir birazdan...para da etmez bu donanim..
oncelıkle her malın bı bedelı oldugu gıbı her malında bır sahıbı vardır bu sekılde konusarak bıyere varamıyacagınızı soylemek ıster kımsenın sıstemınle dalga gecıcek yada kucumseyecek hakkı kımseye vermıyoruz . dıme madem dh kurallarını atıyosun ortaya ! benım gouzmde bu hareketınle saygsızlıgın danıskasını yaptın
Sorasında !
Sevgılı Yenı Uyemız Sıstemınızı Inceledım Temız Kullnılmıs Bır SIsteme Benzıyor Herkezın Bır Ilk Goz Agrısı Vardır Sanırım BUda Onlardan Bırı ! Emeklerınızın Ve Sıstemınızı Karsılıgı Benım Gozumde 380-400 ytl Arasındadır! Bu Fıyatlarda Gıderse Uygundur Islemcın SAnırım HT Hyper Traydıng Nese Dedıgım Gıbı Bu Fıyatlarda Gderse Uygundur !
Bu BIr Feroskop Yorumudur !
Bir tavsiye de benden; ilanının kilitlenmemesi için yukarıdaki arkadaşların verdiği ortalama fiyatları dahilinde ilanına bir fiyat yaz. Fiyatsız ikinci el ilanı vermek kurallara aykırıdır. Hoşgeldin bu arada.