Şimdi Ara

Acil yardım 8350 VS 3570K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vatandan fx 8350 işlemci ve 990xa-ud3 anakart aldım fakat biraz pişman oldum gibi.. 3570k ve Asrock Z77 Pro 3 alsaydım daha mı iyi olurdu.işlemciyi ve anakartı daha açmadım.

diğer bileşenler :
    samsung 840 evo ssd 120
    sapphire 7870xt ekran kartı
    gskill 1600 mhz ram 2*4
    Corsair CX 750 power supply
    1tb wd green

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war whoop -- 23 Eylül 2013; 2:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: war whoop

arkadaşlar vatandan fx 8350 işlemci ve 990xa-ud3 anakart aldım fakat biraz pişman oldum gibi 3570k alıp aynı fiyat olacak şekilde bir anakart alsaydım daha mı iyi olurdu.işlemci ve anakartıda daha açmadım.

diğer bileşenler :
    samsung 840 evo ssd 120
    gskill 1600 mhz ram 2*4
    1tb wd green

Sadece oyuncu iseniz herhangi bir fark gözlemleyebileceğinizi sanmıyorum iki işlemci arasında , aynı sistemi kullanıyoruz bence gayet güzel bir işlemci ve uzun süre götürür. 3570k'nın artıları grafik&animasyon , render gibi işlemlerde kendini gösterir ama bu bile dağlar kadar olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BXRXK™ -- 23 Eylül 2013; 2:12:11 >
  • BXRXK™ B kullanıcısına yanıt
    hangi render henüz hayaller renderlanmıyor malesef o dediğin ancak hayal
  • ne alaka
    3570knın renderda 8350yi geçtiği nerde görülmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

tam tersini gözlemlediğim için yazmıştım ama tamam farzedelim renderda falan 8350 daha iyi , e oyundada gayet yeterli bir işlemci bildiğimiz üzere , neden içinize sinmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BXRXK™

quote:

Orijinalden alıntı: enoes

tam tersini gözlemlediğim için yazmıştım ama tamam farzedelim renderda falan 8350 daha iyi , e oyundada gayet yeterli bir işlemci bildiğimiz üzere , neden içinize sinmiyor?

Alıntıları Göster
    sitede editörler tarafından yapılan video incelemede 3570k bir çok testte daha önde diğer incelemlere ve yorumlarda baktım oyun performansı daha iyi gibi ve özellikle düşük güç tüketimide artı i5 için .bilemiyorum tabi sentetik testle günlük hayatta ne kadar etkilerini görürüz ama kafama takıldı işte. fiyat farkıda indirimlerle birlikte aman aman olmayınca ..

ben oyun demedim sizde öyle

ve benim içime sinmeyen tarafı render hakkında söyledikleriniz
    render söz konusu olunca 2600k ile yarışan bi işlemci ile 3570k gibi i3ün 4 çekirdek versiyonu bi işlemciyle karşılaştırmak saçma geldi

oyun optimizasyonunda geride ok.
    renderda da kötü ee ne diye satılıyor bu işlemciler kalksın o zaman piyasadan
  • amacınız sadece oyun internet vs. ise 3570k tokatlar
  • quote:

arkadaşlar vatandan fx 8350 işlemci ve 990xa-ud3 anakart aldım fakat biraz pişman oldum gibi.. 3570k ve Asrock Z77 Pro 3 alsaydım daha mı iyi olurdu.işlemciyi ve anakartı daha açmadım.

diğer bileşenler :
    samsung 840 evo ssd 120
    gskill 1600 mhz ram 2*4
    1tb wd green

hocam git 4670 k ve msı z 87 gd 45 al kafan rahat olsun arkana bile bakma gd 45 bulmazsan g 43 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 23 Eylül 2013; 10:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

quote:

arkadaşlar vatandan fx 8350 işlemci ve 990xa-ud3 anakart aldım fakat biraz pişman oldum gibi.. 3570k ve Asrock Z77 Pro 3 alsaydım daha mı iyi olurdu.işlemciyi ve anakartı daha açmadım.

diğer bileşenler :
    samsung 840 evo ssd 120
    gskill 1600 mhz ram 2*4
    1tb wd green

hocam git 4670 k ve msı z 87 gd 45 al kafan rahat olsun arkana bile bakma gd 45 bulmazsan g 43 alabilirsin
    gayet iyi seçim olmuş seni yarı yolda bırakmayacaktır merak etme oyunlarda arada ki 3-5 fps için o kadar uğraşmaya değmez konu render olursa da 8350 3570k yı her türlü ezer geçer

• Taş gibi işlemidir 8350 8 tokmak
  • quote:

diğer bileşenler :
    samsung 840 evo ssd 120
    gskill 1600 mhz ram 2*4
    1tb wd green

Eğer oynayacağınız oyunlar MMORPG türü ve 4 çekirdek veya daha az kullanan türden ise hiç düşünmeden 3570k.

Ama yeni jenerasyon oyunlarda bu 6-8 çekirdek kullanım trendi artacak gibi gözüküyor öyleyse FX 8350 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

diğer bileşenler :
    samsung 840 evo ssd 120
    gskill 1600 mhz ram 2*4
    1tb wd green

Eğer oynayacağınız oyunlar MMORPG türü ve 4 çekirdek veya daha az kullanan türden ise hiç düşünmeden 3570k.

Ama yeni jenerasyon oyunlarda bu 6-8 çekirdek kullanım trendi artacak gibi gözüküyor öyleyse FX 8350 derim.
    http://www.cpu-world.com/Compare/444/AMD_FX-Series_FX-8350_vs_Intel_Core_i5_i5-3570K.html

ikisininde avantajları var ama ben inteli tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 23 Eylül 2013; 16:38:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Taş gibi işlemidir 8350 8 tokmak

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan52400

quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Taş gibi işlemidir 8350 8 tokmak

+1

Alıntıları Göster
    amd'ye çamur atanlar genelde bir anakarta en az 350 tl, bir işlemciyede en az 600lıra veren kazıklanmış dh tayfasıdır. onlara aldırış etmeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

amd'ye çamur atanlar genelde bir anakarta en az 350 tl, bir işlemciyede en az 600lıra veren kazıklanmış dh tayfasıdır. onlara aldırış etmeyin..

Alıntıları Göster
    sanırım fx 8350 ile devam edeceğim.. anakartımda memnunum aslında ama işte kurt düştü :D
    bu iki işlemciyide kullanmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim .
  • quote:

sanırım fx 8350 ile devam edeceğim.. anakartımda memnunum aslında ama işte kurt düştü :D
    bu iki işlemciyide kullanmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim .

Burada fx 8350 den bbahsediyoruz ne konuda yavaşlığını gördün ben bile burada x3 işlemcimden gayet memnunum bu iş tamamiyle sende bitiyor.. Senin isteklerini yeterince karşılıyorsa daha neden uğraşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Burada fx 8350 den bbahsediyoruz ne konuda yavaşlığını gördün ben bile burada x3 işlemcimden gayet memnunum bu iş tamamiyle sende bitiyor.. Senin isteklerini yeterince karşılıyorsa daha neden uğraşıyorsun

konu yetip yetmemesi değil.Ona bakacak olursak 6300 veya 4100 da oldukça yeterli işlemciler ben iki işlemciyide deneyimlemiş birinin yorumlarını duymak istedim ikisi arasında hangisi daha iyi yani özellikle oyun performansı olarak. ki %30 indirimlerle 50-60liralık bir fark oluyor ikisi arasında .almışken araştırıp biraz daha iyisini almak var yoksa zaten ikiside ihtiyacımı karşılar dimi? .

• 8350 işlemcimden 4670K ya geçtim,pişmanım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.