Şimdi Ara

ACİL YARDIM!! Acer vn7 Black edition gtx 860m i7 !!SORUN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar vn7 black edition gtx 860m notebookum için acil yardıma ihtiyacım var. Çok sinir bozucu kötü bir sorun ilk sniper elite 3 de başladı oyunun daha başlangıç logosunda bilgisayar dondu hard reset atmak zorunda kaldım sonra tekrar açtım bu oyunu bilgisayar bir gitti geldi ve sonra altta şöyle bir hata kutucuğu cıktı : NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version (versiyon) görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu başka bir oyunda deneyeyim dedim dead island 2 ve assassins creed 3 açtım sorun yok az oynadım. Fakaat az önce heartstone açtım acer vn7imde bir dırrrrrrrrrrrrrr (hani makine takılı kalır ya) sesi ki aşırı sesli sonra dondu gene mecburi hard reset attım. Ne yapmam gerek sevgili arkadaşlar daha alalı 2 ay oldu. Bu sorunu yaşayan çözen Varsa allah aşkına yardım etsin lütfen.

• Sizinkiyle aynı değil gibi ama yine anlatayım ben. Acer quick access wi-fi açma kapama düğmesi birkaç dün kayboldu. Sağ alttaki bildirimlerden açtığımda wi-fi kullanılamıyor diyordu. Aygıt yöneticisini açtım. Bir problem gözükmüyordu. Fakat gtx 860 sorunlu gözüküyordu. Ben de epeydir bilgisayarı sadece internet felan için kullanıyordum. O yüzden ne zamandır hata verdiğini bilmiyorum. Önce sürücüleri güncelleştir dedim ama zaten güncel dedi bilgisayar. Sonra aklıma win 10'a geçerken bir yerde dil değişikliği yaptığımız aklıma geldi. Onu tekrar TR'ye çevireyim dedim. Sorun düzelmedi. Sonra geforce experinence yi çalıştırdım. Çalıştırır çalıştırmaz güncelleme yaptı. Hatta wi-fi tuşu da geri geldi. Ne alaka anlamadım. Ama ses problemi yaşamadım hiç. Bu arada artık konumu Türkiye'ye ayarladığımızda da experience çalışıyor. Belki duyuran olmuştur ama ben yine duyurayım. Denetim masası>saat,dil ve bölge>bölge altındaki konum değiştir>konum'dan değiştirebilirsiniz.

• Önceki bilgisayarım da olmuştu grafik kartı çok isindigindan dolayı yanmıştı öyle bir hata veriyordu eski idi atmistim ama iyice araştırın birden fazla nedenden olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Önceki bilgisayarım da olmuştu grafik kartı çok isindigindan dolayı yanmıştı öyle bir hata veriyordu eski idi atmistim ama iyice araştırın birden fazla nedenden olabiliyor
    Aynı hata bende de var.hiçbir oyunu açamıyor neredeyse artık
  • Kardeşim merhaba, Aynı sorun bendede var oyunlarda birdenbire donma+bırrrr diye bir ses geliyor(yankı gibi ama değil daha şiddetli) yalnız benim işlemci i5 olanından. Ne oldu sorun düzeldi mi ?. Ben servise gönderdim işin ilginç yanıda aldığım zaman laptopda hiçbir sorun yoktu ısınma sorunları vardı hdd 51.c oluyordu onun için göndereyim dedim göndermez olaydım . Senin sorununun aynısı banada oldu. Acaba işletim sistemindemi sorun var ?.Acaba servisteyken ekran kartınamı zarar verdiler. Acaba Bios güncellerken hata mı yaptılar içimiçimi yiyor. Bu işin peşini bırakmayalım. Facebooktan eklersin konuşuruz. İyi Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3TH@X -- 12 Kasım 2015; 22:01:19 >

• onazzi kullanıcısına yanıt
    arkadaş ne yaptın sorun çözüldü mü ?
  • Ara sıra da VİDEO_SCHDULER_İNTERNAL_ERROR veriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3TH@X

Ara sıra da VİDEO_SCHDULER_İNTERNAL_ERROR veriyordu
    Benimki de i5 olanından.İlk once acer in sitesinden bios 1.11 update i yaptım.Daha sonra ekran kartı driver ini bilgisayardan dan kaldırdım.nvidia nın kendi sitesinden son driver i indirip kendım yukledım.Şu an cihaz düzeldi.Şimdilik bi sorun gözükmüyor.
    Eyvallah kardeşim. Bugün acer yetkili servis'i aradım. Bana harddiskteki bir arıza olduğunu ve bu yüzden bu şekilde sorunlar yaşandığını söyledi. HDD aynısıyla değiştirilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onazzi

Benimki de i5 olanından.İlk once acer in sitesinden bios 1.11 update i yaptım.Daha sonra ekran kartı driver ini bilgisayardan dan kaldırdım.nvidia nın kendi sitesinden son driver i indirip kendım yukledım.Şu an cihaz düzeldi.Şimdilik bi sorun gözükmüyor.

Kardeşim unutmadan soruyum. Windows 10 'da denedin değilmi Win 8 e geçmedin ?
  • quote:

quote:

Kardeşim unutmadan soruyum. Windows 10 'da denedin değilmi Win 8 e geçmedin ?

Alıntıları Göster
    Dostum şimdi tekrar aynı hatayı verdi.Düzelmemiş maalesef.
    Windows 10 kullanıyorum.Servıste gorustugun numarayı yazarmısın.Bende arayayım.

• 0850 222 22 37
  • Çooooook garip bir sorun yaa
  • quote:

Dostum şimdi tekrar aynı hatayı verdi.Düzelmemiş maalesef.
    Windows 10 kullanıyorum.Servıste gorustugun numarayı yazarmısın.Bende arayayım.

Kardeşim windows 10 pro güncellemesini yaptın mı bugün geldi bi dene istersen sonra bana haber ver iyi günler
  • Güncellemeyi yapıcam fakat şu dikkatimi çekti. Ekran kartını nvidia değilde intel yapınca sorun kalmıyor.sorun büyük ihtimalle nvidia ekran kartı ve sorun donanımsal.
    İnşallah donanımsal olmaz. Bir çok arkadaşımızın başına gelmiş olay bu içinde sen ve bende varız. Bence donanımsal arıza olması ve hepsinin aynı anda olması mümkün olamaz. Benim içimdeki korku Biostan yana eğer yanlış bir yazılımsal hata yapılsa geri dönüşüde yokmuş. Büyük ihtimal yazılımsalda kalıcı olmasa bari
  • Bugün ürün geldi servisten harddisk değiştirilmiş win8 e geri yüklenmiş ama aynı tas aynı hamam hiçbir düzelme yok.
  • Ayni hata benim laptopumda da mevcut. Servise gonderdim isletim sistemi sifirlanip eski surum nvidia kurunca problem kalmamis biraz arastirdim nvidianin son guncellemelerinde forumlarda problem oldugu soyleniyor yani bi uyumsuzluk mevcut. Beklemekteyiz eski surum kurarsaniz duzeliyor
  • Bios versionuna baktığımda v1.14 sürümünü gördüm windows la alakalı olmadığını düşünüyorum dün windows 8.1 de de aynı sorun oldu bugün windows 10 alın mesajı geldi güncelledim eminimki bundada sorun olacak . Bazen acaba ses kartıylamı çakışıyor diye düşünüyorum, ama öyle olsaydı video oynattığımda da olurdu bilmiyorum ya ilk defa böyle sorunla karşılaşıyorum beklemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3TH@X -- 15 Kasım 2015; 8:54:24 >
  • quote:

Bios versionuna baktığımda v1.14 sürümünü gördüm windows la alakalı olmadığını düşünüyorum dün windows 8.1 de de aynı sorun oldu bugün windows 10 alın mesajı geldi güncelledim eminimki bundada sorun olacak . Bazen acaba ses kartıylamı çakışıyor diye düşünüyorum, ama öyle olsaydı video oynattığımda da olurdu bilmiyorum ya ilk defa böyle sorunla karşılaşıyorum beklemek lazım
    Arkadaşlar bendeki sorun (yani ekran kartının cevap vermemesi neticesinde ses çıkarıp bilgisayarın donması) sorunu bariz bir şekilde ekran kartı sürücüsünden kaynaklanmıştı. Eski sürücüyü yükledim sorunum ortadan kalktı. Uzun süredir shadow of mordor oynuyorum gayet sorunsuz Nvidia'nın mallığıydı yani. Fakat vn7 acer ın harddiski inanılmaz yavaşlatıyor bilgisayarı ssd mecbur takılmalı buna olacak gibi değil...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.