Şimdi Ara

ACİL YARDIM!! Acer vn7 Black edition gtx 860m i7 !!SORUN!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen ssd, ram yükseltmesi yapılabilir ,gerekli ama cihaz garantideyse alttaki etiketi koparma ver servise yapsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dolby home theater bende gitmiş.Şimdi farkettim. Aradım hiçbir yerde yok. Sizlerde duruyor mu? Niye gitti acaba? Geri getirilebilir mi?
  • Getirilebilir acer driver sitesinden son sürüm ses sürücüsünü yükle onunla beraber gelecek. Gelmese de indirdiğin dosyanın içinde ds1 olacak aç dlbyht yi yükle işlem tamam.

• C3TH@X kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeleri yüklemiştim. Dediğiniz gibi audio realtek dosyası içinde ds1 var. Oradan yüklenebiliyor. Çok teşekkürler.
  • Ben teşekkür ederim. İyi günler

• Arkadaslar merhaba ayni hatayi bende aliyorum ekran karti driverinda hangi surumu yuklediniz acaba?

• plosnik P kullanıcısına yanıt
    355.98 22 eylül sürümü
    www.nvidia.com.tr
    Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/91993
    buradan bulabilirsin. İyi günler :)
  • Aynı sorun ve cihaz bende de var.Bu gün teknik servisten teslim aldım ürünü ataşehir'den.Sorunun V17 NİTRO serisinde olduğunu söylediler.Windows 10'a geçmeme mi ve recoveri ile gelen ekran kartı sürümünü kullanmamı söylediler.Şu an oyunları yüklüyorum bilgisayara aynı problem olursa sizinle paylaşıcağım buradan.
  • Sorun acer vn7 ile kaynaklanmıyor, aynı sorun lenovo nun gtx 860m ekran kartlı modelindede var kısacası tüm gtx 860m ekran kartında bu sorun var. Ben servise güvenme derim çünkü konuyu araştırmadan ortaya çözüm atıyorlar ve tutmuyor. Windows 10 kullana bilirsin ürünün fabrika ayarlarındaki driverde hatalıydı diye hatırlıyorum. Eylül sürümlü
    www.nvidia.com.tr
    Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/91993
    bu driveri kullanırsan sorun muhtemelen çözülecektir. İyi akşamlar :)

• Cevabın için teşekkür ederim.Şu an belli başlı oyunları yüklüyorum söylediğim gibi onları test edeceğim umarım aynı problem ile karşılaşmam.Olmazsa verdiğin link'ten o sürümü indirip kuracağım.
  • Arkadaşlar bir kaç oyun yükledim bunlardan birisi Gta V.Araç sürerken etraftaki binalar,yollar,tabelalar vs. doku kalitesi çok düşük! yani resmen bulanık.Daha önce böyle sorun yaşamıyordum.Artık ekran kartı hata vermiyor ama böylesi de çok kötü.Oyun ayarlarından arttırınca kaliteyi oyun inanılmaz donuyor!Bu bilgisayara bu kadar para verdiğime pişman oldum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.