Şimdi Ara

Acil Yardım Adsl ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişey sorcam internete giremiyorum bağlantı yok veya sınırlı diyor. Nededini bilen varsa söylesin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• modem ayarlarına bak resetle yeniden ayarla
  • bağlantı yokyada sınırlı uyarısı modem ile bilgisyaar arasında iletişim sorunu olduğu zaman olur.
    modemini açıp kapadıktan sonra yine aynı hatayı veriyorsa ipleri elle girmeyi dene birde modemin
    markasını yazarsın daha ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: HawkEye

bağlantı yokyada sınırlı uyarısı modem ile bilgisyaar arasında iletişim sorunu olduğu zaman olur.
    modemini açıp kapadıktan sonra yine aynı hatayı veriyorsa ipleri elle girmeyi dene birde modemin
    markasını yazarsın daha ii olur

Pikatel Combo
  • Arkadaşım modemi açıp kapatmak sorunu çözmüyo, son günlerde aynı hatayla bir haftada iki kere karşılaştım. Modemin arkasında hard reset(küçük bir delik var oaraya bir iğne sokup 3-4 saniye basılı tutmak) yapıp, ayarları tekrar girmen gerekiyo.
  • modemin yesil ısığı yanıyormu bilgisyarı actıktan sonra modemin kablosunu cıkartıp tekrar takmayı dene denedinmi 30 saniye bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pikatelde oyle sacma sapan hatalar veriyor.

ben cdden install ı calıstırarak cozmustum.yani modemi tekrardan kurman gerekiyor...
  • o sorunu bende yaşıyorum arada resete filan gerek yok bence bi süre sonra düzelio
    bölgesel sorun sanırım...hatlardan felan galiba
  • pikatel kombo modemlerde usb ile ilgili sorun ara sıra çıkıyor genellikle önce bilgisayarı sonra modemi kapatıp açılışı modem ve bilgsiayar olarak yapınca düzeliyor. bazı zamanlar usb hat bağlantı hızı internet bağlantı hızı olarak görünüyor 512 kbps gibi bazı zamanlar 11 Mbps olarak. sanırım upnp ile ilgili bir sorun olabilir. ithalatçı elkotek firması ile görüşürsen yardımcı olurlar. tahminim firmware ile ilgili bir sorun olabilir teknik servisten yeni bir firmware çıkmışsa onu iste konsol kablo ile yükle eğer yine sorun çözülmezse teknik servise göndermekten başka bir yolu yok. istanbulda isen servisi zincirlikuyuda gayrettepe metro çıkışına yakın
  • IP leri elle ver düzelir
  • düzeldimi sorunun neden oluyormus bir sölede meraktan kurtulayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.