Şimdi Ara

ACİL YARDIM ANDROİD TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefon alacağım ama oadar çok çeşit ve özellik var ki.Kafam karıştı kaldı.Kafamdaki özellikler
    android işletim sistemi
    3g
    wi-fi
    5 mp. kamera(aslında bimden optimus meyi alacaaktım ama sırf 3 mp diye almadım)
    flaşı olacak
    dokunmatik,qwerty klavyesi de olabilir
    tek sim çift sim farketmez
    radyo(muhakkak olmalı)
    müzik çalma
    ekranının küçük ve telefonun hafif olması
    Telefonu müzik dinlemek,internete girmek için(dışarıdayken,okulda,otobüste vs,facebook,twitter) fotoğraf kailtesi de önemli
    Kardeşime htc wildfire s aldık 2 gün önce telefon gayet güzel böyle avucum kadar ve çok hafif ben gördüğüm akıllı telefonlar daha ayı gibi oluyordu bi sefer telefon hafifliği ve avucum kadar olmasıyla beni cezbetti(4.2 inç) 105 gr
    ve içinde birçok uygulama var telefonun dokunmatiği iyi geldi fotoğraf kalitesi de iyi flaşı da var.
    ben de telefon alcağım ama aynı evde aynı telefondan iki tane olmasını istemiyoruz
    diğer markaların telefon modellerine baktım.samsung ace var (4.5 inç) ama işletim sistemi bada bana önerebileceğiniz marka model tavsiyelrrinizi bekliyorum.

• Ace bada değil android bunu belirtmek isterim, sizin bütçeniz ne kadar ona göre açılalım ?
  • Bütçem max 750 dediğim gibi htc wildfire s aldı kardeşim onun telefonunu beğendim ama işte aynı telefon olmasın diyoruz küçüklüğü inceliği hafifliği tam bana göre bir telefon ama işte kardeşim aldı htc wildfire s le aynı özelliklere sahip telefon önerebilir misiniz ya da ondan daah üst.Galaxy ace mi daha iyidir wildfire s mi galxy acenin 150 mb dahili hafıza wildfire s 512 mb dahili hafıza olması dolayısıyla ace dezavantaj.Bana wildfire s in bir üst modeli olabilir herşeyi aynı olsun
    HTC WILDFIRE S
    Internette tarzınızla dolaşın

HTC Wildfire S, çevrimiçi dünyanın, sizin dünyanız olduğunu biliyor, böylelikle çevrimdışı olmak gibi bir seçeneğiniz yok. HTC Wildfire S ile internette sörf yapmak çok kolay. Bir kaç sayfada gezinmenin tadını çıkarın, yakınlaştırıp uzaklaştırdıkça yazı karakterlerinin otomatik boyutlandığını görebilirsiniz. Kolayca herhangi bir yazının altını çizip Google, Wikipedia veya Youtube gibi sitelerden araştırmasını yapabilirsiniz. Telefonunuzla evde olduğunuz kadar dışarıda da internete bağlı kalabilirsiniz.
    beni cezbeden bir özelliği
    Resimleri etiketleyip paylaşın

İster HTC Wildfire S ile çekilmiş olsun, ister size gönderilen bir resim olsun, kolayca Facebook veya diğer sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz. İstediğiniz resmi seçin, yükleyin ve tüm arkadaşlarınızın görmesi için etiketleyin.(beğendiğim başka bir özelliği)
    Uygunsuz Anlara Son

Telefonunuzu, önemli bir toplantının ortasında tüm gücüyle çaldığı için aramak zorunda kaldınız mı ?Artık telefonu, kimin aradığını görmek için elinize aldığınız an sesi azalacak. Tamamen susturmak mı istiyorsunuz? Sadece ters çevirin yeter.(ben telefonumu arada sessize alamyı unutuyorum 2-3 defa derste çaldı o yüzden bu özelliğini de beğendim.)
    Kısaceası htc wildfire s le aynı özellikleri olan ama bir üst bir alt model olabilir.telefon tavsiyesi
    http://www.htc.com/tr/product/wildfires/overview.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=HTC%20wildfire%20s&utm_campaign=Model+-+HTC+Wildfire+S&utm_content=sWlCK8ftA!pcrid!15032550350
    buradan incelemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

Sitede huawei ideos x5 için oldukça çok tavsiye söz konusu.Ama bence ideos x5 alacaksan şunlara dikkat etmelisin ..

wi fi sorunu var

kulaklık sesi kısık

dokunmatiği güzel

telefon çaldığında kılıfında duyman imkansız gibi bir şey.

kamerası 5mp asla değil.video çekimleri çok kötü..

bilgin olsun.

Bir de şunu eklemeden geçemeyeceğim...Sitede samsung gio ve fit veya ace olarak oldukça tercih edilen telefonlar var.Bunlar için çok incelersen çok sıkılırsın.Git media markt a incele ve sana lazım olanı al.Çünkü bu işin sonu yok.Tam karar veriyorsun,çat diye başka bir şey çıkıyor.

edit : İkinci el piyasası ise vasat...son sahibi oluyorsun...

sizce ne alayım?htc hd mini nasıl htc wildfire s le aynı fiyata sayılır.

• ace bada da değil 4.5"'te değil. ace alma bence. huawei ideos x5 al.
  • Ace'nin işliği kötü birkere..
  • 2.el Xperia X10 bakabilirsiniz. Ama onun ekranı büyük. Küçük birşey isterseniz Xperia Mini/Pro da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 22 Eylül 2011; 16:42:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galaxy gioyada bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,

ideos x5 almayı düşünüyorum, wifi sorunu var denmiş,

nedir wifi sorunu??

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: otchill

Arkadaşlar merhaba,

ideos x5 almayı düşünüyorum, wifi sorunu var denmiş,

nedir wifi sorunu??

teşekkürler

wifi sorununu bilmiyorum ama henüz yayılmış,servis ağı oturmuş bir marka değil.son sahibi olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.