Android telefon önerisi?
-
-
O fiyatta alacagin samsungtan pek bir hayir bekleme. Cunku o fiyatlarda snapdragon islemci kullanan bir model yok. İste comolokko islemci iyiymis cart curt gibi incelemelere de bakma. Android tarafinda snapdragondan baskasina bakmak hata olur. 11.5 civarina alinabilecek en mantikli telefon Xiaomi Note 12 Pro. Ama neticede Xiaomi ve pisman edecek maalesef ki. Cunku bu bütçede mutlu edebilecek telefon yok.
Benim tavsiyem bu butcede hicbir sey almaman olacaktir. En azindan butceyi 4 bin lira daha zorla snapdragon 888 islemcili Samsung s21fe (2. Nesil) al. Sadece hiz anlaminda degil, kalite anlaminda da 4 bin lira farkla fersah fersah fark hissettirecektir. 4 bin lira icin gidip pisman olacagin telefonu alma.
amazonSamsung Galaxy S21 FE 5G 2.Nesil Akıllı Cep Telefonu, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza, Snapdragon 888 İşlemcili, Lavanta (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B0CM2673YD?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_812N6W94JTMNMZ733XGK&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_812N6W94JTMNMZ733XGK&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_812N6W94JTMNMZ733XGK&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 24 Kasım 2024; 3:4:56 >
-
Marka olarak genelde Redmi ve Samsung düşünülüyor zaten. İşlemci konusuna ise pek katılamıyorum çünkü bu fiyatlara hiçbir markada Snapdragon yok zaten, S21 alsak Snapdragon 888 de Samsung üretimi bir çip. Note 12 Proya göz atacağım, teşekkürler.
Not: gerçi hız zaten aşırı önemli değil, günlük işte kasmasın yeterli. Ancak 2. Sene hoparlör durduk yere bozulmasın veya şarj soketi bozulmasın mesela onu önemsiyorum daha çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 24 Kasım 2024; 4:4:21 > -
O fiyatlara nasil snapdragon yok. Onerdigim note 12 pro snapdragon 732g islemcili zaten. Ama onun da uretimi samsung. Ama yine de comolokko islemcilerden daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: 55superxMarka olarak genelde Redmi ve Samsung düşünülüyor zaten. İşlemci konusuna ise pek katılamıyorum çünkü bu fiyatlara hiçbir markada Snapdragon yok zaten, S21 alsak Snapdragon 888 de Samsung üretimi bir çip. Note 12 Proya göz atacağım, teşekkürler.
Not: gerçi hız zaten aşırı önemli değil, günlük işte kasmasın yeterli. Ancak 2. Sene hoparlör durduk yere bozulmasın veya şarj soketi bozulmasın mesela onu önemsiyorum daha çok.
S21fede bulunan 888 de Samsung uretimi olsa da tasarimi samsunga ait degil yine. Tabi uretim asamasi bayagi onemli. Samsung urettigi icin isinma sorunu olduğu dogru olsa da 16 bin tlye kadar olan kisimda en iyi performansi alacagin telefon s21fe olur. (Tabi adam akilli markalar icinde) Ki sadece bu da degil. Her şey kagit uzerinde yazan verilerden ibaret degil maalesef. Daha iyi mikrofon, daha iyi dis ortam seslerini engellemesi, daha iyi sebeke cekim gucu vs vs. gibi yazmayan tum alanlarda samsungun bu telefonunun en az 5-10 gomlek ustun olduguna eminim. Xiaomiyi taa mi 3lerin oldugu zamandan biliyorum ve cogu modelini kullanma firsati buldum. Cok zorda kalinmadigi surece kimseye tavsiye etmem hele redmileri. Ama 12 bin butce varsa baska care yok tabi.
Tercih sizin. Rica ederim.
Sonradan eklediğin nota istinaden mesela s serisinin fan edition modelleri bu konuda tatmin edecektir. Cunku s serisinin kalitesini asagi yukari hissettiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 24 Kasım 2024; 5:42:39 >
-
İkinci el kullanıyorsan eğer realme gt2 pro o fiyatlara bulursun -
Sıfır düşünüyorum maalesef.
-
Note 12 Proya niye 732G koymuş yav bunlar, kaç sene önce birine Note 11 Pro önermiştim onda bile SD 695 vardı. Adamlar model yükseltip işlemciyi kısmış 😂
S21 FE bence de süper cihaz ama hem FE serileri pil ömrü olarak çok iyi değiller hem de 16 bin çok yüksek kalır sanırım, 12 bin civarı zaten üst limit sayılır normalde 10 bin civarı modellere bakıyorum.
-
Valla bana tamire gelen cihazların yarısından fazlası hep xiaomi, ya şarj soketi ya da pilden geliyorlar. Bu arada son 1 senenin ortalaması yani samsung falan çok nadir geliyor. Xiaomi alacaksın mesela örnek vereyim diyeceksin ki biri aradı kulağıma dayadım ama ekrana yanağım basıyor arada hoparlör açılıyor telefon kapatmış hay ... koyayım deyip sinir olabilirsin. Belki xiaomi cihazlarda 10 seneye yakındır çözülemeyen kronik bir ön yakınlık sensörü sorunu var. Yok ekrana cam taktın bilmemne oldu yok yanağım dokundu çalışmadı ya birtane hyperos update'i geldi telefon bootloop oldu vs. vs. vs. saymakla bitmez.
Samsung alabilirsin 12 bin liralara aslında çıkmana bile gerek yok m34 alırsın mesela mis gibi telefon. İşte keza a25 de olabilir veya 13 lere çıkabilirim dersen ki bence çok zorlamayacaksa çok a35 de alabilirsin, a35 daha iyidir. Ama samsungta öyle ben snapdragon istiyorum dersen iş biraz değişiyor. S21fe 2. nesli göz kırpıyor ama çok birşey bekleme derim. Öncelikle ne olursa olsun eski bir cihaz, güncelleme işi sorun. One ui 7'i alacak mı mesela ? yada 8'i ? hep meçhul bunlar. Samsungta max 1 nesil eski cihazlara odaklanırsan daha rahat edersin. Diğer türlü camon mamon çamon işte abidik kubidik türkçe karakterler dahi sorun olan güncellemeleri keyfine göre alacak olan çer çöp cihazları zaten saymıyorum. Bunlar sadece şekilli telefon görüntüsü güzel gerisi olmayan cihazlar. 2 sene sonra şarj soketi bozulsa kime yaptıracaksın ? bak samsung diyoruz bugün samsung'un servisine gittiğinde herifler aynı gün tamiri yapıyorlar. Garantisi varsa zaten süper muamele alıyorsun. Ha garanti bitti gene yardım ederler çok kazık gelirse bile kendin al parçayı değiştir. Pil mesela gene bir nebze bu çinli modellerden daha rahat bulunur öyle deji vs bunları da bulursun.
-
Snapdragon takıntım yok, zaten şu bütçelerde düzgün snapdragon da yok olsa bir farkı olmaz gibi. Eskiden Samsung M serileri sorunlu deniyordu M34 de öyle bir şey var mı acaba? Bir sorunu yoksa cihaz neredeyse A25 in aynısı hem de daha ucuz onu alabiliriz. A25e değerse onu da düşünebiliriz. A35 için iyi bir indirim lazım en azından 12 ye düşmeli fiyatı yoksa zor.
-
A25 ve M34'te kullanılan işlemci exynos 1280 bu işlemci biraz sıkıntılı A25 kullanırken bazı reels videolarını kare atlaması yaparak oynatıyordu M34 kullananlardan da buna benzer bir kaç yorum gördüm ayrıca ısınınca bataryayı deli gibi sömüren bir işlemci M34'te batarya kapasitesi nedeniyle pek hissettirmese de A25'te çok çabuk şarj bitiyordu.
Samsung olsun derseniz geriye A24 kalıyor G99 yonga setine sahip 1280'e göre daha stabil bir işlemci.
Maalesef bu fiyatlarda çinli markalara yönelmeniz gerekecek.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-12-pro.html
-
m34'ün pili büyük 1000 mah kadar büyük, ama şu eksisi var geçen neslin cihazı ve kutudan android 13 ile çıktı, yeni samsung politikasına göre a25 mesela 4 ana sürüm güncelleme garantisine sahip ve kutudan 14 ile çıkıyor. M34 1 tane update aldı mesela. Ama bu şey harici donanımlar neredeyse aynı. Tasarım a25 in biraz daha köşeli güncel samsung tasarımında m34 biraz daha eski o kadar. A35 e odaklanırsan daha iyi olur.
https://www.pazarama.com/samsung-galaxy-a35-5g-8gb-128gb-siyah-p-8806095511900?
Aslında bak şöyle olabilir. 400 tl kupon veriyor 13220 tl'e düşüyor. Birde yüzde 5 anında maxipuan veriyor. Hani gene tam 12 olamasa da kampanya çek puan vs 12 küsürlere yakın fiyatlara geliyor. Ha tabi maxipuan kampanya detayına bakmak lazım bir sınırı var mı ?
-
Düzgün bir yerde buna yakın fiyata satılırsa değerlendirim de Pazaramada dolandırılma macerasına hiç giresim yok gerçekten 😀
-
Amazon Prime Günün Fırsatı 12.895,00TL
www.gsmarena.comNothing Phone (1) - Full phone specificationshttps://www.gsmarena.com/nothing_phone_(1)-11636.phpamazonNothing Phone 1 8GB Ram 128GB Siyah (Nothing Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z6R6C7C -
Cihaza hiç hakim değilim hangi marka bu? Genel olarak nasıl cihaz?
-
Pazarama işbankasının kendi alışveriş sitesi bu arada güven sorunu olmasın. Satıcı da n11 hepsiburada amazon vb yerlerde satış yapan bir satıcı. Dolandırılacağını pek sanmıyorum ya gene de tabi tercih senin.
-
Erdi ÖzüağyoutubeOnePlus efsanesinin mucidi olan Carl Pei, kendi telefon markası Nothing'i kurmuş, hem Android'in babası Google hem de iPod'un mucidi Tony Fadell gibi isimlerden destek almıştı. Nothing'in ilk telefonu olan ve tasarımıyla gören herkesi üzerine çeken Nothing Phone 1 incelemesi yayında. Türkiye'de fiyatlar sürekli değiştiği için videolarımda fiyatlardan bahsetmiyorum ancak Nothing Phone 1 güncel fiyatı için distribütör adresi: https://www.evofone.com/nothing?utm_source=yt&utm_medium=inf&utm_campaign=nothingphone&utm_content=erdiozuag Nothing Phone 1, Evofone işbirliği ile sağlanmış olup, içeriğe herhangi bir müdaheleleri olmamıştır. #android #nothing #smartphonehttps://www.youtube.com/watch?v=pcALnrs_Q6c
-
Kendileri ile sorun yaşadım. Şu saatten sonra bedava ürün dağıtsalar yine de üye olmam sanırım. Başka yerde düşerse değerlendiririm ama.
-
Arkadaşin Nothing tavsiyesi emin ol samsung M serisine xiaomin poco red serisine bin basar en mantiklisi o iş görücek düzey de şık da duruyor.. -
M serisinden vs iyi olması beklenecek bir şey fiyat farkı da baya çok çünkü, o fiyata çıkınca Samsung A35 gibi güzel duran cihazlar da var Nothing onlardan mantıklı mı? Bir yakınım kullanacak günlük işleri gören ve en az 3-5 sene bir tarafı bozulmayacak bir cihaz olsa yeterli sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 27 Kasım 2024; 0:51:7 > -
O fiyat araliğindaki karşilaştirmalari izlemen ve sayfalarini ziyaret etmen daha mantikli..Cimri yada akakce fiyat karşilaştirmasi yaparak uygunna bulursun..Sorarak kafa karişir A35 mi nothing tercih edilseydi belki nothing derdim tasarimi güzel 3 yil güncelleme 4 yil güvenlik güncellemesi var 8/128 şeklinde..A35 hakkında bilgim yok yada bütçe biraz daha cıkıp 16,17k honor 200 bakilabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 27 Kasım 2024; 2:48:58 >
Benzer içerikler
- samsung a35 yorumlar
- rehber kayıt tarihi
- a15 vs m34
- s24 yorumlar
- samsung account nedir
- s23 ultra ne zaman çıktı
- samsung galaxy s serisi
- s24 fe işlemci
- samsung gear vr - oculus uygulaması
- samsung a06 özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X