Şimdi Ara

Android telefon önerisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

A33 ve A53 konularını okuyun sıklıkla ısınma ve pilin az gitme şikayetlerini görebilirsiniz 1280 ısınınca kararsızlaşan bir işlemci.

https://r2.community.samsung.com/t5/Di%C4%9Fer/Exynos-1280-vs-Exynos-1380/td-p/17360383

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Normalde M34 düşünüyordum ama işlemciye sorunlu dendiği için almışken düzgün bir şey alayım dedim. Buradaki yorumları ürüne yapılan birkaç yorum da destekliyordu M34 için kasıyor diyen ve benim için daha da önemlisi şebeke sorunu var diyen çoktu.

Sonuç olarak Nothing Phone 1, A35 ve biraz daha pahalı olan S21 FE, A55 arasında kaldık. En son A35 ve S21 FE de karar kıldık. Nothing marka ve TR garantisi olarak güven vermedi, A55 de S21 FE ile kıyaslayınca mantıklı gelmedi. Bakalım umarım cihazlar güzel çıkar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Telefonu yoğun kullanıyorsanız S21fe sizi üzer şarj çabuk bitiyor onun dışında A35 ve A55 alınabilir mantıklı cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 1 Aralık 2024; 16:10:59 >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

Arada 500mah pil parkı var o kadar da fazla etkilemez bence. Zaten işlemcinin Snapdragon olması da tüketimi azaltıp dengeler gibi?

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Sd888 Samsung üretimi ve ısınma sorunları mevcut Samsung üretimi olan SD işlemciler sorunlu 8 gen 1 888 7s gen 2 ya şarj az gidiyor ya da ısınıyor s21 fe exynos versiyon ile aynı ekran sürelerini alırsınız 4-5 saat ortalama fark yok yani

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.