Şimdi Ara

Android Telefon Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçe olarak 500-600 tl lik bi bütçem var

İstediğim Özellikler :

1-Android sürümü 4.0 yada 4.1
    2-İnternet hızı iyi olan
    3-Hızlı mesaj yazılabilen
    4-Kamerası iyi olan [abartılı değil 5 -6 felan ]

Sony Xperia Tipo ' yu düşündüm fakat videosunu izleyince sanki biraz kötü gibi geldi bana benim istediğim dokunmatik direk algılıcak zorlanmadan hızlı hızlı yazıcaksın :)

Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: dangercivan

Herkese günaydın

İstediğim Özellikler :

2-İnternet hızı iyi olan

Sony Xperia Tipo ' yu düşündüm fakat videosunu izleyince sanki biraz kötü gibi geldi bana benim istediğim dokunmatik direk algılıcak zorlanmadan hızlı hızlı yazıcaksın :)

GM Discovery tam size göre bir cihaz android 4.2 sürümü ile geliyor kamerası 8 megapiksel ekran boyutu 4,7 inç internette rahatlıkla dolaşabilirisn. Kamerasıda iyi piyasadaki bütün oyunlarıda açabilecek düzeyde fiyatı = 600 TL hayırlı olsun

• Xperıa mıro ..
  • 100 Tl fazla verip S3 Mini alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warial

quote:

Orijinalden alıntı: dangercivan

Herkese günaydın

İstediğim Özellikler :

2-İnternet hızı iyi olan

GM Discovery tam size göre bir cihaz android 4.2 sürümü ile geliyor kamerası 8 megapiksel ekran boyutu 4,7 inç internette rahatlıkla dolaşabilirisn. Kamerasıda iyi piyasadaki bütün oyunlarıda açabilecek düzeyde fiyatı = 600 TL hayırlı olsun

O Telefonu çok beğendim hatta bi ara onu almaya karar verdim ama çok tartışılan bir telefon sorun felan çıkıyormuş sanırsam o yüzden vazgeçmiştim :)

• Discovery icin gelmistim aklinizdaki yanlis ifadeleri gorunce yorum atma gereksimi duydum.Bir kere sizde gorursunuz ki cumleleriniz hep -mis li biri birsey soyluyor oyle gidiyor neymis o sorunlar en son 4 cekirdekli islemciye aslinda tek cekirdekli gerisi sanal bile dendi telefonda tvlerde bile risk tasiyan s4 de bile olasi olu piksel ihtimali var o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Discovery icin gelmistim aklinizdaki yanlis ifadeleri gorunce yorum atma gereksimi duydum.Bir kere sizde gorursunuz ki cumleleriniz hep -mis li biri birsey soyluyor oyle gidiyor neymis o sorunlar en son 4 cekirdekli islemciye aslinda tek cekirdekli gerisi sanal bile dendi telefonda tvlerde bile risk tasiyan s4 de bile olasi olu piksel ihtimali var o kadar

Ölü piksel derken ? kullanan bir arkadaş olsada sorsam cidden acayip beğendim ben o telefonu ama o kadar konu açılmış yani artık sabitlenmiş bile konu ne kadar soru varsa millette
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5g Android Tablet Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buyrun bana sorun telefonu ilk gorenlerden biriyim ana konuyu arkadaslarla beraber her detayina kadar hazirladik ayrica cihaza sahibimde aklinizda ne varsa sorabilirsiniz

• quote:

Buyrun bana sorun telefonu ilk gorenlerden biriyim ana konuyu arkadaslarla beraber her detayina kadar hazirladik ayrica cihaza sahibimde aklinizda ne varsa sorabilirsiniz

Bu sitede yeniyimde bildirim felan gelince bakmayı unutuyorum skype yada face varmı yada başka benzeri bir sosyal ağ ? ordan konuşsak çünkü sorucağım biraz fazla soru var
  • P.m ile bildiriyorum.

• s3 mini veya s4 başkasına bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

s3 mini veya s4 başkasına bakma

Totondan anlayıp s4 yazmışsında bütçem 500-600 diyor biraz dikkatli oku

• GM Discovery'i ben de tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

s3 mini veya s4 başkasına bakma

Totondan anlayıp s4 yazmışsında bütçem 500-600 diyor biraz dikkatli oku

bütçe ile ne alakası var diyorum hocam fransızmısın ben s3 veya s4 den başkasına bakma dedim burdan bunu mu çıkardın bütçesinden banane ben 500-600 e iyi telefon bulamazısın demek istiyorum dolaylı anlatım anlamıyorsan benım sucum ne

• Hocam GM Discovery tüm aradığın özellikleri fazlası ile karşılar 600 TL fiyatı ile. Ben de dün aldım, ölü piksel ya da başka kronik sorun göremedim. Onun dışında performansı çok çok iyi. Temin etmesi biraz zor o kadar.
  • Butcene gore en iyisi discovery.

• quote:

P.m ile bildiriyorum.

Hocam ben de telefonu almadan önce biraz soru sormak istiyorum.Pm atar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

quote:

P.m ile bildiriyorum.

Hocam ben de telefonu almadan önce biraz soru sormak istiyorum.Pm atar mısınız ?

Geri dönüş yapıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.