Şimdi Ara

Yeni telefon önerileriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Telefon Alacağım ama seçeneklerim sadece şunlar

Samsung Galaxy Ace
    Samsung Galaxy Ace 2
    Samsun Galaxy Fame
    Samsung Galaxy SIII mini
    Samsung Galaxy Young
    Samsung Galaxy W
    Windows Phone 8 HTC

SİZCE HANGİLERİ İYİ EN İYİDEN EN KÖTÜYE SIRALAYIN

• Ace ile wp8in fiyat farki cok fazla bütcenizi anlayamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bütçe mühim değil ancak edinebilme imkanım sadece bu telefonlar ?
  • Anladim wp konularini gezdiysen cogunluk windowsu androide tercih etmis durumda o yuzden ben de htc öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aradığım özellikler , işletim hızı iyi olacak. internet akışı seri olacak. Office programlarını sorunsuz çalıştıracak.. Vb eğlence ve çalışma isteklerimi giderecek bir telefon istiyorum HTC midir bu şimdi ?
  • alpingo95 kullanıcısına yanıt
    Windows phone 8 daha çok yeni, iyice bir inceleyin öyle karar verin wp8 için.
    Bence bu telefonlar arasında en alınabilesi telefon s3 mini .

Galaxy w, ace ve young ı hiç düşünmeyin derim.
  • mmmm10 M kullanıcısına yanıt
    Haklı sayılırsın hocam.. Ancak kararsız kaldım 2.telefonumu alacağım aynı anda.. şuan elimde Galaxy Ace 5830i var aynı modellerı veya yakın modelleri de oraya yazdım ancak sadece seçeneklerim onlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    3 gün önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yani hocam. Seçenekleriniz bunlarsa dediğim gibi bazı beğenilmeyen noktaları olsada s3 mini çok akıllıca olur.
    Bu arada htc windows phone 8s mi 8x mi ?
    8S hocam ben elimdeki telefonda güncelleme depolama root vb sorunlar yaşıyorum s3 mini de bunlarla karşılaşrmıyım?
    Hocam 8s ise pek tercih etmeyin derim ben 4gb dahili depolama alanı var ve yarısına yakınını sistem kullanıyor ve bu size sorun çıkartabilir.
    Ben lumia 620 kullanmıştım o 8 gb dı ancak yine de doluyordu. Diğer diye bir kısım var o sürekli yükseliyordu.
    S3 mini kendim kullanmadım ancak kullanan arkadaşlarım genelde memnun. Bir de dahili depolama 8 gb pek depolama sorunu yaşamazsınız.
    S3 mini tercih edilen bir model root ve rom konusunda çok sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.
    Ama tabi ki almadan önce s3 mini ana konusunu biraz takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmm10 -- 16 Temmuz 2013; 23:34:20 >
    Hocam şimdi hafıza cidden önemli bu saydığımız telefonların kendi hafızaları mı 4-8 gb ? Yoksa eklenebilir hafıza mı ? ilk seçenekteki gibiyse MicroSd takmamız imkansız dimi ?
    Hocam htc 8s dahili hafızası 4gb ve sd kart takılabiliyor ama wp8 de uygulamalar hiçbir şekilde sd karta kurulamıyor.
    s3 mini dahili hafıza 8gb ve sd kart takılabiliyor. Ve android de en azından bazı uygulamalar sd karta kurulabiliyor. Ve root ile hepsini kurma imkanınız var. Ama emin olun htc 8s de depolama sorunu yaşarsınız.
  • Tamam hocam büyük ihtimal mini alıyorum Teşekkürler var ol
    Ne demek hocam. Ancak dediğim gibi s3 mini ana konusunu biraz takip edin ve öyle karar verin lütfen. Kullanan insanlara
    yaşamayı düşüneceğiniz sorunları sorun.
    Tamam hocam 1 hafta daha araştırma süresi verdim kendime ardından bi neticeye bağlayıp alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.