Şimdi Ara

ACİL YARDIM ANKARALILAR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ankarada üni okuyorm ve kalacak yer olarak apart tipi bi şey istiyorum...yada öğrenciler için ev uygun evler hangi semtte bulabilirim???yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Kampüs nerde?

• Hangi kampüs ?

• Çinçin de çok güzel öğrenci yurtları var

• Hocam Üni başkent Üniversitesi dağın başında okul ama okulun merkezden kalkan servisleri hemen hemen her bölgede ben daha cok merkezde eve bakıyorum sıhhiye balgat Bahçelievler kurtuluş gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyizz42

Hocam Üni başkent Üniversitesi dağın başında okul ama okulun merkezden kalkan servisleri hemen hemen her bölgede ben daha cok merkezde eve bakıyorum sıhhiye balgat Bahçelievler kurtuluş gibi

Çinçine baktınız mı hocam ? İyidir oralar.
  • Oraya yakın Elvankent var etismegut, Sincan olur uygun fiyat bulabilirsin buralarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinçin iyidir

• hocam Çinçin nezih ve aile ortamıdır. Fiyatlarda makûl. insanlar çok seviyelidir. oraya bakın derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: regis

Oraya yakın Elvankent var etismegut, Sincan olur uygun fiyat bulabilirsin buralarda

Hocam oralar uzak, yani merkez gibi metro ağı ve ulaşım sık değil ben daha cok merkezde istiyorm okula zaten servis var, haftasonları oraya gitmek sıkıntı biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Heroizen

hocam Çinçin nezih ve aile ortamıdır. Fiyatlarda makûl. insanlar çok seviyelidir. oraya bakın derim ben.

İki aya kalmaz altıma arabada cekerim orda kardeşim aynısı konya Yenimahalle bilemem bilirim misin orasıda nezih, elit bi yer hatta o kadar elit ki polis bile gelmeye gerek duymuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: regis

Oraya yakın Elvankent var etismegut, Sincan olur uygun fiyat bulabilirsin buralarda

Eskişehir, Isparta gibi apart veya stüdyo daireler yok mu koca şehir?

• Metro ağı olan yer zor bulursun keciorene açılacak diyorlar 9 senedir kiralar 500-700 arasi

• quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

Metro ağı olan yer zor bulursun keciorene açılacak diyorlar 9 senedir kiralar 500-700 arasi

Hazır stüdyo daireler filan yok mu hocam öğrenciler için? En iyi yer kurtuluş tarafı galiba öğrenciler için

• quote:

Orijinalden alıntı: Chemsoldier

Kızılay da var ..

İnternet adresi filan var mı hocam ne diye geciyor veya? Fiyatı uygun mu?

• çayyolu,ümitköy,konutkent taraflarında üniversitenin pano,öğrenci kulüplerine bak. belki ev için arkadaş arayan filan vardır. tek başına oralara gücün yetmez.

http://www.evarkadasi.org/ev_arkadasi_ara.asp?ISLEM=SONUCLAR şurayı araştır ya da ilan aç

http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/ankara-yenimahalle-konutkent-apartman-dairesi/listeleme?rsc=eRNA3xMId--o6NjOxkWPUd6fVSvxs6C2DnzPRB5r-iKEVbI7oFOJ0-vqw3im2JcsHW3Y7yq811ZyFjVbaUvSVaQf6JhOceZve812M3xm-U-bDUXNmqZs9A==&new=1

konutkent 2+1 tutup bir süre sonra bir arkadaş daha bulabilirsin. ya da araba getirebilirsen biraz uzak semtte oturabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

çayyolu,ümitköy,konutkent taraflarında üniversitenin pano,öğrenci kulüplerine bak. belki ev için arkadaş arayan filan vardır. tek başına oralara gücün yetmez.

http://www.evarkadasi.org/ev_arkadasi_ara.asp?ISLEM=SONUCLAR şurayı araştır ya da ilan aç

http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/ankara-yenimahalle-konutkent-apartman-dairesi/listeleme?rsc=eRNA3xMId--o6NjOxkWPUd6fVSvxs6C2DnzPRB5r-iKEVbI7oFOJ0-vqw3im2JcsHW3Y7yq811ZyFjVbaUvSVaQf6JhOceZve812M3xm-U-bDUXNmqZs9A==&new=1

konutkent 2+1 tutup bir süre sonra bir arkadaş daha bulabilirsin. ya da araba getirebilirsen biraz uzak semtte oturabilirsin.

Zaten 2-3 aya kalmaz birini bulurum ama o zamana kadar nerde kalcm yurtta kalsam bütün senenin parasını alırlar

• Reyizz42 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum o kadarını hocam ama ucuz daireler benim dedigim taraflarda bulabilirsin. Merkeze doğru fiyat artar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.