Şimdi Ara

acil yardım arabam tekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracım tekliyor. 2000 model seat ibiza 2 defa gaz kelebeği değiştim ama sonuc yıne husran. bilgisayara bağladığımda gaz kelebeğinde sorun var dıyor arıza verıyor. problem nerdedir.

• enjektör? Hava Filtresi? Yakıt Filtresi? Egzos gazını kontrol eden sensörler(adı aklıma gelmedi) hepsinin kontrolü yapılıp normal durumda olduğu teyit edildi mi? Aracın bakımları ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 6 Ocak 2010; 16:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

enjektör? Hava Filtresi? Yakıt Filtresi? Egzos gazını kontrol eden sensörler(adı aklıma gelmedi) hepsinin kontrolü yapılıp normal durumda olduğu teyit edildi mi? Aracın bakımları ne durumda?

aracın bakımını 6000 km once yaptım. bujileri değiştirdim. hava filtresini değiştirdim yakıt ve yağ filtresini değiştirmedim. egsoz sensörlerinede baktırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzz222

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

enjektör? Hava Filtresi? Yakıt Filtresi? Egzos gazını kontrol eden sensörler(adı aklıma gelmedi) hepsinin kontrolü yapılıp normal durumda olduğu teyit edildi mi? Aracın bakımları ne durumda?

aracın bakımını 6000 km once yaptım. bujileri değiştirdim. hava filtresini değiştirdim yakıt ve yağ filtresini değiştirmedim. egsoz sensörlerinede baktırmadım.

tam bir bilgim olmamakla birlikte Vent Boğazı Temizliği diye birşey de yapıyorlar sanayide... Kelebeğin olduğu bölgede sanırsam. Bizimki LPG'den teklemeye başladığında temizlenmişti düzelmişti...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.