Bildirim
acil yardım arabam tekliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
enjektör? Hava Filtresi? Yakıt Filtresi? Egzos gazını kontrol eden sensörler(adı aklıma gelmedi) hepsinin kontrolü yapılıp normal durumda olduğu teyit edildi mi? Aracın bakımları ne durumda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 6 Ocak 2010; 16:59:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
enjektör? Hava Filtresi? Yakıt Filtresi? Egzos gazını kontrol eden sensörler(adı aklıma gelmedi) hepsinin kontrolü yapılıp normal durumda olduğu teyit edildi mi? Aracın bakımları ne durumda?
aracın bakımını 6000 km once yaptım. bujileri değiştirdim. hava filtresini değiştirdim yakıt ve yağ filtresini değiştirmedim. egsoz sensörlerinede baktırmadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: zzzz222
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
aracın bakımını 6000 km once yaptım. bujileri değiştirdim. hava filtresini değiştirdim yakıt ve yağ filtresini değiştirmedim. egsoz sensörlerinede baktırmadım.
tam bir bilgim olmamakla birlikte Vent Boğazı Temizliği diye birşey de yapıyorlar sanayide... Kelebeğin olduğu bölgede sanırsam. Bizimki LPG'den teklemeye başladığında temizlenmişti düzelmişti...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X