|
Bildirim
|
Hocam,
Yeni aldığım kangoda vardı 80-100 de frene basınca titreme,balata ve disk değişti düzeldi.1 ay sonra yine bozuldu. Hatalıdır deyip tekrar değiştirdik.500 km sonra gene bozuldu. Diskleri dışarıda ve üstünde tornalattım.Düzeldi,500-600 km sonra gene bozdu. Rot ve balans yaptırdım her seferinde,normal çıkıyor. Tamircilerde hep tanıdıklar. Herkes suya girmişsindir,yıkatmışsındır falan deyip duruyordu.. Ama en sonunda tanıdık olmayan iyi bir ön takım tamircisine denk geldim,sorunu buldu ve çözdü.. Sol rot başındaki çok hafif bir boşluk,frende araç öne ağırlık verince tekere balast yaptırıp sol diski bozuyormuş, buda 500-600 km de diski bozup frende direksiyonda titreme yaptırıyormuş. Bir rot başı değişimi ile sorun hemen düzeldi. Umarım fikir vermişimdir.Ön takımları ve yürüyeni tekrar kontrol ettirin bence başka yerlere.. Not:10 sene önce tanıdık ustam,yeni aldığım araca bakım yaptı,yağ yakmaya başladı araç.Sen bu aracı hemen sat,motor bitik deyip acele sattırdı aracı bana.Sattığım adamla karşılaştık sonra motorda hiçbir şey yokmuş.Yanlış ve İnce yağ koyduğu için motor yağ yakmış meğer.Adam yağ değiştirip senelerce sorunsuz kullanmıştı aracı. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 4 Ocak 2019; 13:58:4 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|