Şimdi Ara

ACİL YARDIM ARAÇ GARANTİSİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce aldığımız 2012 model citroen c5 in direksiyonunda soyulma başladı.Bu gün avcılar servisine garantiden değişmesi için götürdüm.Bana arabanın garantisinin 21.10.2013 (dün) bittiğini söylediler.Yanlız arabanın garanti kağıtlarında 26.10.2013 tarihinde biteceği yazıyor.Ve sonuç olarak servis direksiyonu değiştirmedi.Mahkemeye başvursak ne olur.Yapmamız gereken nedir yardımcı olursanız sevinirim.

• Garanti bitti denildiginde size elinizdeki garanti kagidini gosterdiniz mi.? Neye gore bitiyormus o garanti normal gunu gelmeden.? Servis sizi basindan savmis sanki biraz ben oyle anladim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Kendi sistemlerinde 21.10.2013 tarihinde bitti gözüküyormuş banada gösterdi.Bende aracın garanti kağıtlarını gösterince yanlış yazıldığını söyledi sistemde geçti gözükdüğü için hiçbir şey yapmadılar.
  • Varsa baska bir servise daha goturun onlar ne diyecekler.. Sattigim ford fiestanin fabrika garantisi bitmis ford guvence garantisi baslamisti.. Yani bazi parcalar garanti kapsamindaydi.. On iki tekerin bilyelerini yetkili serviste degistirmistim.. Servis mudur %20'sini benim odeyecegimi soylemisti ama benimle ilgilenen servis danismani bayan otosan ile yaptigi yazisma sonrasinda iscilik dahil 700 lira tutan onarimdan hicbir odeme yapmadan cikmistim.. Tanidigin yada samimi oldugunuz servis danismani varsa belki onlarda halledebilirler.. Hic birisi olmazsa citrone mail atarsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana onu diyen servis sonundakullanıcı hatası diyecek bir rapor da yazacaktır yani minareyi çalan kılıfını hazırlar bu konu çok hassas bi konu araç seçiminde bazımarkaların çok büyük servis sorunları var ben bu yüzden kıa yı çok seviyorum aynı sorunu yaşadım resmini çektiler 3 gün içinde cevap geldi 7 günde dağiştirdiler şimdi direksiyon koruyucu ile kullanıyorum.. umarım bi çözüm bulursunuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç alım yardım -acil
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.