Şimdi Ara

Araç alım yardım -acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ykaya1983 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir araç alacağım sahibi alırken 4 yıl önceki eksper raporu var elinde ben yenisini yaptiracagim ancak eskii raporda dikkat çeken bir durum var araç 2012 ancak 2013 te muayeneye girmiş 5 bin km 1 yıl sonra tekrar girmiş 70 bin km ...sizce neden böyle bı durum olmuştur huylanmali miyim şuan ki satan bilmiyorum dedi, alırken polisten almış dikkat etmedim falan diyor,

satan kişi ile ortak tanıdıklar var sıkıntı etmiyorum ama aracın geçmişi beni meraklandirdi

Araç alım yardım -acil

• sadrainman kullanıcısına yanıt
    Zamanında 2021 senesinde Kia sorento alacaktım 2012 model 70 bin km de idi, baktım araç güzel, km geçmişine baktım buna benzer absürt artış var,sonra arabanın geçmişini araştırdım, Diyarbakır'da firma üzerine kayıtlı trafiğe çıkmış, ilk mayanede 10 bin km idi,firma aracı ilk muayanede 10 bin km nasış olabilir diyip araçtan vazgeçtim
  • Öncelikle tşkler cvp için aslında burda kötü bir durum yok km artışı olmuş sonra normal yolunda olmuş herşey hani muayeneler arasında az km olunca şüphe uyandırıcı bakalım ne cikacak
  • Takside çalışmıştır, hem km çok artmış hem bir yılda girmiş muayeneye
  • Ticari geçmişi var gibi geldi bana. Araç nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 23 Aralık 2024; 0:29:34 >
  • Hocam bence arabaya 2013 te 5 binde iken lpg takılmış muayeneye girmek zorunda kalmış, sonra ticari olarak çalışmış olabilir 1 senede 67 bin km çok fazla, sonra ise normal kullanıcı almış olabilir, bu tamamen bir tahmin, siz yine de iyi araştırın iyi karar verin derim.

Yani araç lpgli bir araç gibi geldi bana, hatta tank son kullanma tarihi 2033 tür muhtemelen, bir bakın isterseniz, dediğim gibi bunlar sadece tahmin, siz yine de iyi araştırın iyi karar verin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 23 Aralık 2024; 1:38:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.