Şimdi Ara

Mokka Elegance Alırken Dikkat Edilecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir hangi aracı alacağımız konusunda kararsızdık.

Mokka Elegance almaya karar verdik.

1.300.000 TL'ye anlaştık. (Tek renk)

Alırken ekspertize sokacağım.

Başka dikkat etmemi önerdiğiniz bir şey var mı?

Sorunlu bir araç almaktan çekiniyorum.

• Elegance paket olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elagance en düşük paket değil mi . Ben olsam almazdım bazı donanımların olmaması sizi üzebilir

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Üst pakette şu var, çok eksikliğini hissedersiniz dediğiniz ne var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat pahalı bence.

• Vay be 5-6 ay evvel '' bayii çalışanlarını destekleme fonuna 50 bin tl ekiyle beraber '' 1 milyon olan araba ne güzel zam yemiş.

Konuyla alakalı olarak şunu söyleyebilirim benim boy 185 cm kilo 110. Ben pek de sığamadım doğrusu, bagaj da çok ufak. Sürüş yapmadan ( mümkünse ilerden dönüp gelmeyin biraz uzatın yolu ) ve bagajı kontrol etmeden almayın. Arka diz mesafesi de çok dar unutmayın. Çocuk varsa şayet, koltuğunu koymak çıkartmak vs biraz uğraştırır gibi.

not : çalışan sayısı çok masraf da yüksek o sebeple 50 bin tl fazla istiyoruz diye pişkin pişkin söyledi ya hayretler içinde kalmıştık.

• Deníz kullanıcısına yanıt

Ucuz arac yokki 😀 bu fiyatlara f/p orani daha yuksek ne alinabilir mesela?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • balon araba F/P aracı olduğunu düşünmüyorum konfor vasat yol tutuş vasat ufacık çukura girince direksiyon tedirgin ediyor aracın dengesi bozuluyor yol sesi corolla ile benzer arka taraf dar ve rahat değil motora gelecek olursak basarsın tepkime gelmez tam basarsın birden atılır mideni bulandırır bu liste böyle uzar gider

• mosasaurus kullanıcısına yanıt

Mokka aracım yok, Opel çalışanı da değilim. Sadece 1-2 kez Mokka kullanmış biri olarak soruyorum, aracı gerçekten test ettiniz mi? Anlattıklarınızla başka marka/model bir otomobilden bahsediyor gibisiniz de.

• Yakın bir zamanda arkadaşım uzun araştırmalar sonucu satın aldı bu aracı sizinle benzer rakamlara. Kendileri 2 kişilik bir aile oldukları için çok memnunlar araçtan. Bence ŞU ANKİ PİYASADA fiyat/performans dengesi oldukça yerinde bir araç. Elegance baz donanım olmasına rağmen oldukça standart donanım da oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

• ec.dmn kullanıcısına yanıt
    elektirikli ve benzinli olanını uzun süre kullandım şimdi corsa e kullanıyorum ayrıca yakıt olarak biraz rahat kullanınca 10-12lt'leri buluyor

• Sıfır araç grubunda daha uygun fiyat alanlar var hemen atlamayın bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle cevaplar için teşekkür ediyorum. Ancak aracı almaya karar verdik. Sadece teslim alırken gözden kaçırmamam gereken birşey var mı onu öğrenmek istemiştim.

• Kubranur_m K kullanıcısına yanıt
    Cevap verememiş arkadaş bu sorunuza.

Elegance paket ama kör nokta uyarı istemi,ön park sensörü,anahtarsız giriş ve çalıştırma,katlanır ayna,anı fren destek sistemi vs baya baya dolu araç,diğer markaların orta paketinden bile dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 15 Eylül 2023; 3:3:22 >
    Hayırlı olsun, çok memnun kalacaksınız eminim.

Aracın kaput kapı gibi parçaların montaj kısmındaki civataları kontrol edin göz ile,boya atması vs varmı diye. Bpyasında veya herhangi bir triminde işçilik hatası var mı bunlara da bakın, eğer birşey görürseniz vakit kaybetmeden bayiye iletin durumu.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevabınız için.

Henüz teslim almadım aracı
    Ekspertize sokmayı düşünüyorum.
    Başka dikkat et dediğiniz bir öneriniz var mı?

Tarcanlar expertize götürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.