Bildirim
acil yardım arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Araç modifikasyonuyla bi alakası yok ki, en iyisi ya tedavi görüp düzelebiliryorsan düzeleceksin. Veya illegal yollardan halledeceksin. -
valla benim zamanımda çok kolaydı ehliyet almak.şimdi bayağı zorlaştı allah kolaylık versin.illegal halletmeye çalışıcaksın bence.o testi yapan adama buraya yazdığın gibi aynen konuş... -
Ya bence ya tedavi miümkünse ol, değilse yasadışı yollara girme bir trafik kazasına karışırsan tüm hayatın mahvolabilir. Çünkü hiçbir sigorta şirketi masraflarını ödemez hepsi cepten gider. Birde ölümlü kazaya karışırsan bitersin. -
renk körlüğün tedaviisi varmı bilmiyorum--sonucta doğuştan gelen birşey bu ve beyinin algılaması ile ilgili.. bu arada renk körüsün sen--renk körlüğü renkleri bilip seçme olayı değil zaten... o kağıtlardaki resimler boşuna hazırlanmıyor....eğer göremiyorsan renk körüsündür.. tıpkı gece körlüğünün gece olunca hiçbir şey görememe olmadığı gibi bir rahatszılık.boşver hem modifiye etcen arabayı sora bi yerde ya kamyon altına girersin ya takla atarsın... daha iyi işte bak başına bişi gelmez en azından -
Ya arkadaşım ordaki doktoru kafaya alacaksın bu kadar mı açık söliyim. Böle bişey yapmış değilim yanlış anlaşılmasın. -
eğer çok ileri düzeyde bi renk körlüğün yoksa yani senin araba kullanmanın tehlikesiz olduğunu ispat layabilirsen bi hastaneye gidip heyet raporuyla alabilirsin ama en iyisi tanıdık bi doktor olacak... -
gel sivasa verelim rapor -
senin için üzüldüm kardeşim ne diyeyim doktora yedir parayı versin raporu -
arkadaşlar rapor aldım hemde torpilsiz ama bi problem var eski hastane yane alamadıgım hastane alamas raporu göndermiş ve şimdide raporu aldım şu an ehliyet alabilir ve alamas die iki rapor var :)salı günü belli olucak kabul olup olmicagı kabulş olursa yaşadım olmassa devlet hastanesi olması gerekiyomuş o zaman şap a oturduk nese yinede yardımlar için thank bu raporu almam lasım 106 gti ile aragazı çekmeden gidersem gösüm açık gider:) kalın salıcakla -
KARDEŞ AYNI DERTTEN BENDE ŞİKAYETÇİYDİM FAKAT ORDAN Bİ ADAM BULDUM HALLETTİ YAPABİLİRSEN SORUN ÇIKMAZ -
inşallah hallolur da mutluluğa kavuşursun -
Umarım hayırlıyla olur. Ama unutma her işte bir hayır vardır. Olmazsa da fazla üzülme bence. Bi de sonucuda yazarsan buraya iyi olur -
herhalde sürücü kursu rapor alabileceğin tek yer göstermiodur. eğer ölese raporu sadece parayla alabileceğin sağlık kuruluşunu araştır, bas parayı bak ne rek körü?? tamamen kör olsan alırsın raporu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X