Şimdi Ara

Acil yardım arkadaşlar !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Verdiğin linklere baktım artı daha da fazlasına baktım akşam oldu Ama diğer tarafta da dediğim gibi somut bi şey çıkmadı.Kimisi versionu düşüreceksin diyor.kimisi 3.9 a düşür diyor.Kimisi farklı bir program kullan diyor.Kimisi terminali açıp oraya yazılırsa ancak düzelir diyor.BSDsubsystem kurulu olması gerekliymiş. Ama iuşin ilginç yanı o şikayette de bulunan insanlar,cevaplarını tam alamadan ya da yazılanları yapıp yapmadığını ,cihazı geri döndürüp döndürmediklerini yazmamışlar.Herkes bi şey yazmış sonuç yok.1012 bilinmeyen bir hata olarak geçiyor. Baseband zarar görmüş deniliyor.Ama donanımsal bir arıza yok yazılımla helledilir deniyor.Kimisi de 2.0 öneriyor.Zaten geneli 2.0 'ı önermişler,biz daha 2.0 için erken diyoruz. Yani bir karmaşadır gidiyor.Bakalım inşallah bi şeyler çıkacak ve telefonun düzelecek.

• arkadaşlar daha önce böyle bir sorunla karşılaşan olmadı koskoca forumda yaw :(:(:(
  • Ya sanıyorum ki böyle bir sorun vardı ama ne oldu hatırlayamıyorum.Aramaya da yazıyorum ama çıkmıyor.Konu içerisinde olduğu için bulunmuyor.Ama böyle bir durum vardı iyi hatırlıyorum.
  • arkadaşlar sorunuma hala çözüm bulabilmiş değilim daha önce bu şekilde bir durumla karşılaşan arkadaşlarımız mutlaka vardır bana bir yardım ederler ise çok sevinirim gerçekten arkadaşlar
  • Arkadaşım senin telefonun fabrika çıkışı hangi versiyon 1.0.2 mi??
  • Biraz araştırma şansım oldu bu gibi durumlarda versiyonu 1.0.2'ye düşürmeden olumlu sonuç alındığına rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 14 Temmuz 2008; 0:42:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.