Şimdi Ara

Acil yardım arkadaşlar !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb lar arkadaşlar elimde 16 gb bir iphone var ve cihaz ne oldu ise recovery mode geçti pc ye bağlamam sonucunda şimdi cihazı 1.1.4 restore ediyorum ziphone ile kırıyorum ama ne yazıkki Wi-Fi yok gri oluyor wifi aktif değil arkadaşlar ..

1.1.3 yapıyorum gene aynı oluyor wifiyok

1.1.2 ve 1.1.1 restore olmuyor hata veriyor

1.1.3 ve 1.1.4 restore yapıyorum oluyor ama en son bitiminde 1012 hatası alıyorum bu durumda ne yapmam gerekiyor

ayrıca 1.1.4 ve 1.1.4 restore ettiğimde unlock ediyorum cihaz açılıyor wifi gri yani aktif değil ve cihazın hakkında bölümüne girdiğimde ise modem numarası yok imei nosu yazmıyor ve ayrıca ICCID yazan numarada yok bluetoth ta ise 000000000000 diye yazıyor

başım sıkıntıda sanırım ne yapmam gerekli değerli üstatlarımızdan yardım rica ediyor

saygılarımı sunuyorum

• Öncelikle TK'dan imei no kayıtlı mı bi bakar mısın? Bu önemli.Eğer kayıtlıysa,bundan sonraki işlemler de hatayı arayabiliriz.Ama değilse sorun zaten ortada cevap ta o dur.Yani imei kaydı olmadığıdır.Var mı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 12 Temmuz 2008; 13:50:42 >
  • sevgili baha cihaz kayıtlı pasaporta kayıt ettirdim bizzat 2 hafta önce birde cihazın ekranına bazen repair nettedmi ne öle bir yazı geliyor sanırım iphone tamir istiyor diye bir yazıolması lazım nasıl çözücez bu sorunu ya kardeş
  • 1.1.3 yada 1.1.4 firmware dosyasını düzgünce yarım kalmadan indirdigine emin ol,
    dfu moddan>itunes>shift+restore
    yükle ve ziphone ile kırıyorsan 2.5 yada 2.6b kullan.
    3 sürümü genelde sorun yapıyor
  • sevgili jamboree elimdeki bütün firware dosyaları daha önce kullandıklarımdır hepsi sorunsuz dosyalar ama ne varki 1.1.3 ve 1.1.4 restore ettiğimde tabiki usulüne göre shift restore ye basarak yapıyorum yükleme gayet güzel en son bitiminde ise 1012 hatası alıyorum sonra tekrar recovery mode alıp 2.6 ile unlock ediyorum kardeş anlamadım gittinasıl kurtulucam bu sıkıntıdan ben ya çıldırıcam kardeş
  • itunesla internetten 1.1.4 upgrade etmeyi denedin mi?
    (itunes 7.7 kullanma ama)
  • direk restore ediptemi demek istiyosun yani shift e basmadan jambrooe kardeş ben zaten itunes 7.5 kullanıyorum kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baseband'la ilgili bir problem ve araştırdım bayağı sıkıntılı bir durum sözkonusu.
    Biraz sakin ol ve ne yapılabilir bi düşünelim.Geçmişi bir kurcalayalım.Çünkü bu tür hatalar sıklıkla olmuyor,geçmişte yaşanmıştır ama arada bir olduğundan çözümler veya yapılabilecekler unutuluyor.Biraz sabır.
  • teşekkürler baha40n kardeşim güzel haberlerini bekliyorum valla kardeş ya
  • arkadaşlar durumu başından resimler ile anlatmaya çalışacağım elimden geldiğince şimdi cihazı 1.1.4 restore ediyorum sonuna kadar herşey güzel ancak en son bitiminde 1012 hatası alıyorum ilk resim buna aittir

İkinci resim ise Ziphone 2.5 veya 2.6 ile unlock ettiğimde ise normalde ziphonenin o alttaki yeşil çizgi dolarya onun en sonlarına doğru cihazdaki işlemin bitmesi lazım ama şimdi altta koyduğum resimde alta yeşil çizgi dolan yere dikkat edin çizgi oraya gelince cihaz kapanıp açılıyor ve elme geliyor sonra unlock ediyor gerçi yani

bunu yaptık cihazı unlock ettik ondan sonra ise cihazda repair netted diye bir hata çıkıyor sanırım cihaz tamir istiyor diyor öle olması lazım

bu esnada telefona giriyorum numara çevirmeye vs basıyorum ama bir iki numaraya basınca takılıp kalıyor donuyor gibi sonra kendine geliyor vs gibi şeler yani oluyor

titremiyor ses çıkmıyor vs vs

bu resim ise cihazın hakkında bölümüne girdiğimizde imei no yok ICCıd ve modem numarasının olmadığı kısım

burada ise ayarlara girdiğimde Wİ-Fi nin aktif olmadığı yer arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi packardbell6161 -- 12 Temmuz 2008; 15:03:54 >

• Cihazını Ziphone 2.6b ile bir Refurbish yapar mısın?
    Daha öncesinde Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün ayarları sıfırla de/sonraBütün içerik ve ayarları siler misin.Bundan önce de yedeklerini almayı ihmal etme.
    Sonra Refurbish yap.
    Sonra o sendeki iTunes'u başla kaldırdan at ve benim sayfadaki itunes 7.6 var onu yükle.Cihazını kapat aç ve bir de bu yeni iTunes ile firmwareyi yükle.
    Sonra da Ziphone 2.6b ile unlock yani Do it all yap.
    Neticeyi bekliyorum.
    Kolay gelsin.
  • şimdi başlıyorum kardeş neticeyi bildiricem
  • iTunes'dan Restore derken dosyayı sen seçme "Shift Restore yapma" direkt REstore de o kendisi yüklesin dosyayı.
  • baha kardeş Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün ayarları sıfırla de/sonraBütün içerik ve ayarları siler misin bunları yaparken bir müddet yuvarlak beyaz çizgi dönüyor sonra donup kalıyor kardeş bkliyorum 5 10 dakka ama donup kalıyor ölece napıcaz kardeş ya
  • O zaman onu atla ama daha öncesinde cihazı bi kafat aç tekrar dene olmazsa atlar geçersin.Bir diğerinden başla.Yani Refurbish'den.
    Benim sayfadan 01 No lu konudan başla ve takip et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 12 Temmuz 2008; 15:47:08 >
  • itunes te firmware yükleme aşamasında en sonki restoring iphone firmware yazısında baya kayıyor kardeş normalde bu kadar sürmemesi lazım sanıım yaklaşık 6 9 dakikadır restoring iphone firmwarede ilerliyor sanırım sonunda 1012 hatası vericek gibi bakalım bekliyorum kardeş
  • evet dediğim gibi sonunda 1012 hatası aldım kardeş
  • Araştırmalarım neticesi seni rahatlatacak bir durum çıktı ortaya.
    Bu hata donanım problemi değildir.
    Açıkça zarar verilen baseband'dır.Yani yazılımsaldır.Bunu da bir yazılımla aşmak mümkündür.

Telefonunun diğer özelliklerini kullanabiliyor musun?
    Mesela şu anda 1.1.4 version ama 3.9 mu 4.6 da mısın?
    4.6 ise BootNeuter ile 3.9 a düşür ve bu iş için iLiberty öneriyorlar.
    1.1.2 veya 1.1.3 e düşürülmesi gerektiğini vurguluyorlar.
    Ayrıca, BSDSubsystem kurulu mu?
    Telefon kilidlerini hepsini kaldır.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığım için ancak bu kadar bilgi edinebildim. Ama nasıl yapılır nasıl edilir konusnda biraz daha bilgiye ihtiyacımız var.
  • şimdi baha kardeş cihazı yeniden kurduğum için boot kaç bilemiyorum ama 3.9 dur ziphone ile kırdığımız için

ayrıca wifi yok yani wifi ile installerden bişey yükleyemediğimiz için .6 ya çıkartma şansımız malesef yok

1.1.3 ve 1.1.4 kuruyor

1.1.1 1.1.2 kurmuyor henüz başında iken hata veriyor

telefonun bir çoık özelliği kullanılamıyor örnek olarak ayarlardan sese giriyorum sesini açıyorum ama çalan bişey yok titreşime alıyorum titremiyor unlock biterken vs de titreyya oda titremiyor asla..

numara çeviriyorum bir iki tuşa baıyor sonra donuyor

dediğin gibi bazı ayarları sıfırlamak için ayarlara girip sıfırlıycam ama bir müddet sonra donuyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi ya
    ayrıca cihazı yeniden kurduğumuzdan dolayı ve wifi ye bağlanıp installerden indiremediğimizden dolayı bds de kurulu olamıyor hali ile kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi packardbell6161 -- 12 Temmuz 2008; 18:50:08 >
  • baha kardeş şu linkleree br gözatarmısın lütfen sanırım bize yardımcı olabilir malum dil bilgisi kıt bizde rica etsem eğer

http://my-cellphone-reviews.blogspot.com/2008/05/iphone-restore-error-1012-solution.html

http://www.unlockediphones.de/modules/smartfaq/faq.php?faqid=26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi packardbell6161 -- 12 Temmuz 2008; 19:34:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.