Şimdi Ara

Acil Yardım arkadaşlar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSİ Anakart

Saphire 1gb 256 bit HD7850 ekran kartı

Kingston 1600mhz 4 gb ram

bu sistemle hangi oyunlar oynanabilir vveya son çıkan oyunları kolaylıkla oynayablrmiyim yardım ederseniz sevinirim boyle bi sistem hazırlatmayı düşünüyorm ?

• yardımlarınızı bekliyorum lütfen...
  • Sen ne oynamak istiyorsun.Çoğu oyunu çalıştırır.
  • amacım bf3 far cry tombraider 2013 vb oyunları sorunsuz yüksek kalitede oynamak
  • Kurduğun sistem APU denilen ekran kartı işlemci de gömülü olan sistem.Dahili ekran kartı kullanacaklar için. 7850 gibi harici bi ekran kartı alıyorsun.
    Olmamış.
  • bu sistem ne gibi sorun cıkartabilir mesela
  • cevap verck kmse yokmu baska ?
  • apu ıle oyunları acarsın acmasınada cogu guncel oyunda akıcı kalıte ve fps de oynaman zor
  • Ya ben adama dedim son cıkan oyunları yükswk kalitede oynayabilim ona göre bişi yap dedim bunu yaptı nasl oynayamam kasmadan ya özellikle ekran kartı iti olsn dedim sıkıntı cıkmasn dedm 128 bit bi ekran kartı tavsiye etmişti 256 bit olsn dedm iyisnden olsn dedm işlemciyide bu işlemcinin bi alt modelini yazmstı bunun iyisi yokmu dedm onu yaz dedm bu işlemciyi yazdı sipariş verdi bu parçaları smdi bn yine oyunları kasarak mı oynıcam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim eski sistemimde oyunları zaten oynuyordum düşük kalitede amacım son cıkan oynları acıp yüksek kalitede kasmadan oynamaktı bu sistemle olmuyomu yani
  • Blake.7 kullanıcısına yanıt
    Harici HD-7850 aldıktan sonra niye dahili grafik HD-7660D içeren 5800K APU alıyorsunuz ki ?

İndirimsiz vatan (%8)
    377 TL = A10-5800K
    387 TL = FX-6300

Sistemi böyle kurun. FX-6300 ve 970 çip anakart ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.