Şimdi Ara

ACİL!!!YARDIM ARKADAŞLAR LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Could not access required function to check whether a 32 bit or 64 bit system is running please run setup again!

Arkadaşlar ben yeni ses kartı aldım.sürücüsünü kurarken böyle bir sorunla karşılaştım.Sistem özellikleri ses kartını destekliyor.Ekran kartım ise 64 mb Winfast G-Forvce 4 MX 440 LÜTFEN YARDIM!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronin -- 24 Nisan 2007; 18:15:27 >

• Sürücüyü ne şekilde kuruyorsunuz? MS-DOS modunda mı yoksa Windows' ta mı? Disketten mi?

Şu açıdan sordum : Aldığınız uyarı mesajında , " Bu uygulama 32 veya 64 Bit bir işletim sisteminde çalışamaz. Tekrar SETUP çalıştırın ! " diyor.
  • İşletim sisteminin windows 64bitmi 32BİTMİ
    Bundan kaynaklanan bir sorun

ses sürücünüz eğer 32bit lik bir sürüm ve windows xp64bit lik ise bu uyarıyı verebilir aynı durum tersi için de geçerlidir
    ses kartınızın diğer driver larını bulun (64bit lik ve 32bitlik)
  • cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Sürücüyü windowstan ve cd den kuruyorum.İşletim sisteminin kaç bit olduğunu bilmiyorum. İşletim sistemi XP Service pack 2 .Nerden bakılacağını söylerseniz bakar söylerim.Ses kartı CME Matrix Audio 24 bit/192 khz. Bu kart profesyonel ses kayıt kartı.Bu kartın driverlerini hiç bir yerde bulamadım arkadaşlar bildiğiniz sağlam bir ver var mı?İşletim sistemini windows Vista olarak değiştirsem faydası olur mu?

Yardımlarınızı bekliyorum.Çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Kaldırıldı]
    18 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.