Şimdi Ara

Acil Yardım Astra-Corsa-Ceed-Focus-Bora Sinirim Bozuldu ya.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BORA yı km az oldugu ıcın ve daha oncekı arabam passat oldugu ıcın vw markasına olan guvenımden oturu koydum ama sonra banada 2005 kadar ınmek pekm mantıklı gelmedı ve onu eledım
  • bak işte, siz vw arabasını bildiğiniz için bora diyosunuz, şimdi bi bilmeyen olsa neler demez neler???
    yok çok yakardı, parçası pahalıydı, hantaldı, o para verilirmi vb... bisürü tantana
  • megane hb dizelde olur
  • 33000+LPG Chevrolet Cruze(Full Donanımlı). EuroNcap 5 yıldız. Lpg li iken daha az yakıyor. Seçtiklerin arasında en karizma olanı. Yola hakim virajlara girdimi savurmuyor.
    Tek kötü yanı çok yavaş ivmelenmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wetoone -- 16 Aralık 2010; 23:02:10 >
  • abi ben aylar değil yıllar araştırdım kafam kazan gibi oldu honda civic hb son kasası veya mazda lantis alacaktım.döndüm dolaştım fiestanın son kasasının sıfırını aldım hiç pişman değilim süper araç görüntü olarakta performans olarakta.ama honda civic hala aklımda açıkçası:)
  • Lpg lı arac dusunmuyorum yoksa cruze cok guzel ama benzın ates pahası sımdı bırde arkadas c4 mcp dızel satıyor ona bı bakmayı dusunuyorum ne dersınız
  • C4 alma derim kullanan komşum aracı sıfır aldı. İlk zamanalr beğeniyordu ve hakkını yemeyim çok güzel gidiyordu. Ama sonra arabanın sorunları çıkmaya başladı ve elinden çıkarmaya bakıyor.Arabasınada toz kondurmayan cinstendir kendisi. Renault Clio veya Peugeot 206+ yada 207 tavsiye edeceğim. Gerçekten aşırı az yakıyorlar. Ama C4 gibi ileride sana sorun çıkarırmı kesin birşey söyleyemem. Saydıklarımın içi ufak diyorsan C4 al ne derim nede demem.
  • Ya C4 bır fıkır olarak aklıma geldı arkadasım sayesınde ama cok sıkıntıları oldugunu bende okudum ve kafam karıstı ama B sınıfı araba almamayada kesın karar verdım buda bır sey benım ıcın en azından bazı ıhtımaller gıttı 308 konusunda bılgısı olan kullanan veya kullanmıs kımse varmı acaba
  • "B sinifi almayacagim" demissiniz ama: Polo 1.2 TDI. 33.500 TL. 3.3-4.6-3.8 yakit ekonomisi var. Guvenli, saglam, kaliteli, ikinci elde hic uzmez.

Sifir arac olarak, hem C sinifi olsun, hem dizel olsun, hem kaliteli olsun, hem de ikinci eli iyi olsun derseniz...bildiginiz gibi sizin butceyi 40'lara, hatta 45 civarina cikarmak gerekiyor.
  • Astra Secenegını eledıysenız yol sesı sorun olmaz dersenız Focus Derim bora guzel aractır ama yenı kasa focus kadar ıyı olacagını sanmıyorum nede olsa 2sıde C segmentı bırbırlerıne yakın arabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fıraty -- 18 Aralık 2010; 21:24:41 >
  • Dün i30 bravo ceed auris karşılaştırmasında yazmıştım bunları umarım yararı olur.
    ama su kesin kia ve hyundai konusunda önyargı kalmadı artık gözü kapalı alacak ama parası olmayan 2 arkadasım var :)

Biliyorsanız kia artık hyundai tarafından yönetilen bir şirket ve iki markada inanılmaz gelişiyor. nissanın qashqai atağını yapmasını sadece renault a borclu yoksa uzak doğuda bu iki rakibin karşısında fiyat perfonmansta durabilecek honda ve toyata var ve son yıllarda iki rakibide zorluyorlar buda üretikleri araclarda aşikar görünüyor. alman istediğiniz araç karşılaştırmasına bakın bir cok marka ve derginin testleri mevcut.
    marka fanatiği olarak değil bir i30 kullanıcısı olarak yazıyorum 2010 5 ocakta ben 90ps team modelini 30.100 tlye almıştım. o zamanda cok araştırmıştım.
    ben cok varlıklı bir kişi değilim kazandığım her kuruş için gece 12 lere kadar cabaladığım oluyor bu nedenlede armaya, markaya para ödemek zoruma gidiyor.
    sözün kısası eger elinizde 45.000 tl varsa aşağıdaki linki incele
    http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=aracozellikler&tid=2&model_id=1&menu_id=21&ordercolumn=1.1
    ardından git birde kardeşi olan kia ceed i incele
    test sürüşüne git. gaza bastıgın zaman aldıgın torku hisset.
    CRDI motor teknolojisini ve dayanıklılığını araştır.
    aldıgın donanım karsısında verdiğin parayı bir oranla birde servis ücretlerini karşılaştır .
    ben bir i30 kullanıcı olarak aracı öneriyorum ama senin fikrine de saygı duyarım
    bu is atıp tutmayla değil bizzat tecrübeyle ölçülür
    i30 dizel 90ps team 10.000 bakımı standart manisa mesir de eylül ayında 170 tl
    şirkette begenmediğim fiat fiorino 1.3 multijet 2010 model 45.000 km kullandım hala kullanıyorum 10.000 bakımlarına 190 ın altında ödemedim. 40.000 bakımı inanmayacaksınız bana 446 tl (140 tl işçilik ) var gerisini sen düşün konserve kutusu gibi araba için bence inanılmaz bi rakam.

kazasız belasız radarsız kullanman dileğiyle.
    mkp13

• Cevaplar ıcın herkese tesekkurler 2009 25000km de astra ya bakmaya gıdecegım sanırım olacak 30500tl son fıyat dıyor sızce nasıl

dıger altarnatiflerim 2009 18000km 308 1.6 hdi 90bg

2010 ceed cool 12000km de

Bu üçünden biri olucak ama ılk tercıhım mahalle baskısı sonucunda astra

Not: 308 son 32000tl ceed de 30000 tl dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can7091 -- 21 Aralık 2010; 18:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can7091

Cevaplar ıcın herkese tesekkurler 2009 25000km de astra ya bakmaya gıdecegım sanırım olacak 30500tl son fıyat dıyor sızce nasıl

dıger altarnatiflerim 2009 18000km 308 1.6 hdi 90bg

2010 ceed cool 12000km de

Bu üçünden biri olucak ama ılk tercıhım mahalle baskısı sonucunda astra

Not: 308 son 32000tl ceed de 30000 tl dıyor

Astra 1.6mi 1.3mü hangı donanım
  • ceed iyidir,hayırlıs olsun tabii
  • 1.3 cdti olanı
  • Astrayı tercih edeceksen kesinlikle denemeni öneririm, motor performansı hakkında çok sayıda olumsuz yorum var. Şimdiden hayırlı olsun aracın.
  • Astra düşünün bence
  • fiat line 1.6 multijet emotion plus düşün bence. çok donanımlı bir araç. 105 hp 290 nm torku var aracın. saydığınız araçlardan daha iyi bir donanımı ve motoru var. bence gidin bir test edin lineayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can7091

1.3 cdti olanı

Performans sorun degılse guzel bır tercıh o motor kasayı tasıyor sadece performansı kotu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.