Şimdi Ara

Acil Yardım Astra-Corsa-Ceed-Focus-Bora Sinirim Bozuldu ya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar acil yardım istiyorum ve su araba işini bitip kurtulmak istiyorum çalışamaz oldum.Seçenekleri sile paylaşıyorum acil fikirlerinize ihtiyacım var.
    Sıfır opel astra classic 1,3 cdti-corsa 111.yıl 1,3 cdti -ve ceed cool 1,6 crdi
    İkinci elde 2008 20000km de focus cellection 1,6tdci 31000tl ve 2005 42000 km de 1.9tdi otomatik bora 24000tl
    Bunların arasında donup duruyorum ve maksımum verebılecegım para 35000tl ne yapsam karar veremedım astra eskı kasa corsa ıcın b sınıfına 34000 verılırmı dıyorum kıa nasıl acaba bılmıyorum aradada sıfırı bosver 30000 focusu yada 24000 borayı aldıyorum sızce ne yapmalıyım.

• Bende aynı durumdayım dediğin gibi çalışamaz oldum ne zor işmiş araba almak onu anladım İ30 düşünmüyormusnuz peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Bende aynı durumdayım dediğin gibi çalışamaz oldum ne zor işmiş araba almak onu anladım İ30 düşünmüyormusnuz peki
    Aslında kia da dusunmuyordum ama yenı ceed onden ve arkadan gorunusu cok guzel ve motoru hakkında guzel seyler duydugum ıcın bakmaya basladım ama i30 da o cekıcılıgı yakalayamadım
  • yorum yapacak kullanan vs arkadas yok mu yaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can7091

yorum yapacak kullanan vs arkadas yok mu yaaa...
    Kia derim ben, 1.6 dizel motor gücü, yedek parça zenginliği ve ucuzluğu, son karar senin elbette hangisi içine sinerse onu alacaksın neticede...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADXXL

Kia derim ben, 1.6 dizel motor gücü, yedek parça zenginliği ve ucuzluğu, son karar senin elbette hangisi içine sinerse onu alacaksın neticede...!

Alıntıları Göster
    evet benımde kafama yatıyor gıbı bugun 35000 tl motion paket ıcın son fıyat verdıler anahtar teslım artı park sensoru artı boya koruma artı iç koruma
  • quote:

evet benımde kafama yatıyor gıbı bugun 35000 tl motion paket ıcın son fıyat verdıler anahtar teslım artı park sensoru artı boya koruma artı iç koruma

Alıntıları Göster
    al bi opel astra claasic gitsin pişman edecek bir araç değil fiyatı da gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

al bi opel astra claasic gitsin pişman edecek bir araç değil fiyatı da gayet iyi

Alıntıları Göster
    Valla bende böyle karasız kaldım. Astra 1.3 CDTİ kararı verdim. 1 hafta içinde aracı teslim alıcam. Hayırlısı artık. Ben bravo astra arasında kalmıştım. Astra cazip geldi.
    Bana göre (katılmayanlar olabilir) astranın eski kasası kia nın yeni kasasından alınası. Kia için ikinci el piyasasında ön yargı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimizer -- 15 Aralık 2010; 16:22:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

Valla bende böyle karasız kaldım. Astra 1.3 CDTİ kararı verdim. 1 hafta içinde aracı teslim alıcam. Hayırlısı artık. Ben bravo astra arasında kalmıştım. Astra cazip geldi.
    Bana göre (katılmayanlar olabilir) astranın eski kasası kia nın yeni kasasından alınası. Kia için ikinci el piyasasında ön yargı var.

Alıntıları Göster
    Ceed cool 1,6 crdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Ceed cool 1,6 crdi.

Alıntıları Göster
    Kia Ceed Motion 1.6 Dizel 115 Beygir 255 Nm Tork Düz Vites + Park Sensörü ile 35000- 36000 arasında rahatlıkla alınabiliyor. Gerek performansı, gerek iç hacmi, gerekse yalıtımı ile Astra Classic ten çok üstün araç.

İki si ile de test sürüşü yaptığın an zaten Astra ya bir daha bakmazsın.

Ayrıca Ceed 100 Km de 1 Lt daha az tüketiyor. Yani Astraya göre her depoda 150 Km fazla yol alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhancoban

Kia Ceed Motion 1.6 Dizel 115 Beygir 255 Nm Tork Düz Vites + Park Sensörü ile 35000- 36000 arasında rahatlıkla alınabiliyor. Gerek performansı, gerek iç hacmi, gerekse yalıtımı ile Astra Classic ten çok üstün araç.

İki si ile de test sürüşü yaptığın an zaten Astra ya bir daha bakmazsın.

Ayrıca Ceed 100 Km de 1 Lt daha az tüketiyor. Yani Astraya göre her depoda 150 Km fazla yol alabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    çevremden edindiğim bilgi, araba alırken yaptığım araştırmalar sonucu ben bu verdiğiniz araçlar arasında opeli tercih ederdim. Ben olsaydım diyeyim.. tercih sizin.. kazasız belasız günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: nicolasanelka39

çevremden edindiğim bilgi, araba alırken yaptığım araştırmalar sonucu ben bu verdiğiniz araçlar arasında opeli tercih ederdim. Ben olsaydım diyeyim.. tercih sizin.. kazasız belasız günler..

Alıntıları Göster
    ben de dizel 2. ele girmek istemediğimden sıfr araç bakıyorum. son kararım kia ceed 1.6 dizel motion paket. 35000 e bırakıyorlar. ne alırsanız alın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: knopix2626

ben de dizel 2. ele girmek istemediğimden sıfr araç bakıyorum. son kararım kia ceed 1.6 dizel motion paket. 35000 e bırakıyorlar. ne alırsanız alın hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    arkadaslar oncelikle hepinize cevaplar ıcın tesekkurler astra benımde ılk tercıhımdı ama aramadıgım opel bayısı kalmadı opel turkıyeye kadar ve astra classic dizellin olmadıgını soyledıler elınde olan tek bayı atakoy opel ve o astradada derı koltuk korumalı cam fılmı flan varmıs ve 38000 den assagı kesınlıkle veremıyeceklerını soyledıler.elimde 2 secenek kaldı ya sıır ceed motion paket 1.6 crdi park sensoru,boya ve iç koruma anahtar teslım son fıyat 35000 yada 2008 20000kmde focus 1.6 tdci nasıpse ıkısınden bırını alacagım bırı sıfır bırı ıkıncı el ve arada 4000tl gıbı bır fark var b sınıfı corsa ve 2005 model olan borayıda eledım boylece

• quote:

arkadaslar oncelikle hepinize cevaplar ıcın tesekkurler astra benımde ılk tercıhımdı ama aramadıgım opel bayısı kalmadı opel turkıyeye kadar ve astra classic dizellin olmadıgını soyledıler elınde olan tek bayı atakoy opel ve o astradada derı koltuk korumalı cam fılmı flan varmıs ve 38000 den assagı kesınlıkle veremıyeceklerını soyledıler.elimde 2 secenek kaldı ya sıır ceed motion paket 1.6 crdi park sensoru,boya ve iç koruma anahtar teslım son fıyat 35000 yada 2008 20000kmde focus 1.6 tdci nasıpse ıkısınden bırını alacagım bırı sıfır bırı ıkıncı el ve arada 4000tl gıbı bır fark var b sınıfı corsa ve 2005 model olan borayıda eledım boylece

Alıntıları Göster
    kia ceed motion
    4000 tl için ikinci el 3 yaşında arabayı alma . ceed al 5 sene garantili paşa paşa bin .

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

kia ceed motion
    4000 tl için ikinci el 3 yaşında arabayı alma . ceed al 5 sene garantili paşa paşa bin .

Alıntıları Göster
    seat leon'a da bi bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

seat leon'a da bi bak derim

Alıntıları Göster
    OKTAVİA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEVK SUYU

OKTAVİA

Alıntıları Göster
    leon dizelller pahalıya cıkamam okadar ya keske cıkabılsem
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya_deniz

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Kia nın hiç bir havası olmaz ikinci eli de iyi olmaz astarnın moturu yetersiz bulamadığın iyi olmuş focuslara bir bak uygun fiyata titanyum alabilirsin pahalı gelirsede 35 e ikinci el temizi bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafan

Kia nın hiç bir havası olmaz ikinci eli de iyi olmaz astarnın moturu yetersiz bulamadığın iyi olmuş focuslara bir bak uygun fiyata titanyum alabilirsin pahalı gelirsede 35 e ikinci el temizi bulunur

Alıntıları Göster
    aynı senin hesap düşünmekten banada gına gelmiş durumda
    bilgisayarın karşısında araba aramaktan gözlerim bozuldu
    bi araba beğeniyorum onu listeme ekliyorum, arkasından başka model bi arabaya kafam takılıyo bu sefer eskisinden vazgeçiyorum, derken diğeri...vb vb. bu böyle uzayıp gidiyo
    (ben daha önce araç hakkında bi konu açmıştım. yalnız bizim garaja yol vurdu ve yıkılmak zorunda kaldı, yoksa ki bu zamana çoktan arabalanmıştım)
    yalnız siz, sıfırdan 2005 modele kadar inmişsiniz. nispeten benim durumum sizden iyi gibi
    24bin liraya otomatik yerine, düz vites son çıkım bora comfortline alabilirsin. otomatikler 8v ama düzleri 16v dir.
    yada aynı paraya 2002-3 passat, orta halli astra h alabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.