Şimdi Ara

Beyler Honda Civic 16.i LS 1996 MODEL otomatik vites nasıl sizce ACİLL CEVAP??[Benzin/LPG]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bayan-ogretmenden-65179082/detay/

Araba bu beyler fazla yakar mı ve parça konusunda sıkıntı olur mu??

• arkadaşlar acil cevap bekliyorum bugün görmeye gidecem sizin yorumlarınız önemli bilgili olanlar..
  • Arabanın durumu iyi gibi görünüyor ama yine de tanıdık bir ustaya gösterirseniz iyi olur. Motordan ziyade şanzıman yağının uygun periyotlarla değişip değişmediği çok önemli. Fiyat biraz yüksek bence, yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın
  • çok teşekkür ederim DH çok yardım ettiniz her şey için sağ olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Arabanın durumu iyi gibi görünüyor ama yine de tanıdık bir ustaya gösterirseniz iyi olur. Motordan ziyade şanzıman yağının uygun periyotlarla değişip değişmediği çok önemli. Fiyat biraz yüksek bence, yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın

teşekkürler yorumun için pazarlık yapacaz zaten ama yakıt konusunda ve parça konusunda nasıldır acaba ve zaten kadın istediğiniz yere götürebilirsiniz dedi..
  • banlanmaya razıyım beyler sadece cevap bekliyorum 3 saat sonra gidecez bakmaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex2017

quote:

Arabanın durumu iyi gibi görünüyor ama yine de tanıdık bir ustaya gösterirseniz iyi olur. Motordan ziyade şanzıman yağının uygun periyotlarla değişip değişmediği çok önemli. Fiyat biraz yüksek bence, yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın

teşekkürler yorumun için pazarlık yapacaz zaten ama yakıt konusunda ve parça konusunda nasıldır acaba ve zaten kadın istediğiniz yere götürebilirsiniz dedi..

Parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin. Allah göstermesin büyük bir kaza ve önemli bir parça arızalanmadıktan sonra, farmış, tamponmuş, aynaymış, çamurlukmuş bunlar her yerde rahatlıkla bulunabiliyor artık. Bu kadar km yapmış araçlar içinde en alınabilecek markalardandır Honda merak etmeyin. Önemli bir kazası veya değişeni yoksa düzgün kullanımda kolay kolay sıkıntı çıkarmayacaktır zaten.

Yakıt konusunda çok şey söyleyemem ama o yaşlarda aynı motor hacimli araçlardan yaklaşık 1 litre fazla benzin veya 1.5 litre fazla gaz tüketimi olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

banlanmaya razıyım beyler sadece cevap bekliyorum 3 saat sonra gidecez bakmaya..

Hocam mümkünse servisine değilse otomatik şanzımandan anlayan bir ustaya gösterin. Motor, şanzıman ve şase sağlamsa ufak tefek masraflar haricinde üzmez sizi. Tüpüde bilinçli şekilde kullanırsanız, rahat edersiniz.

Almadan önce tüm elektrikli aksamlarının çalışıp çalışmadığını kontrol edin, araç seyir halindeyken mutlaka motorun yüksek devirlerdeyken çalışmasını görün (vites boştayken değil), bozuk yollarda test edin, bagaj döşemesini kaldırıp, motor kaputunu kaldırıp ve aracın altına eğilip paslanma olup olmadığına bakın. Kısacası her yerini inceleyin ki içinize sinsin araç alırken

• ingilz imalatı olduğunu duymuştum euroların.biz de bi ara niyetlenmiştik (arkadaşım adına konuşuyorum o allacaktı)ama hem çok eski kasa yaşlı olduğu için vazgeçildi.yerine multijet palio aldı.
    ben olsam yaşlı araba yerine daha genç bir araba tercih ederdim.tabi genç olup kullanıma bağlı yaşlılardan daha kötü durumla araçlar da oluyor ama ne olursa olsun ne kadar titiz olursa olsun kullanıcı bir maddenin bir kullanım süresi vardır.şahsi fikrim bu aracı düşünmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35ben35 -- 24 Kasım 2011; 12:20:58 >
  • quote:

Bu konuya da bir göz gezdirebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_16929984/mpage_1/key_arac+alirken+dikkat/tm.htm

çok teşekkürler hocam çok yardım ettiniz..Her şey için sağolun..
  • quote:

quote:

Bu konuya da bir göz gezdirebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_16929984/mpage_1/key_arac+alirken+dikkat/tm.htm

çok teşekkürler hocam çok yardım ettiniz..Her şey için sağolun..

Rica ederim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.