Bildirim
ACİL YARDIM ASUS 9550GE/TD ACİL!!!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
power supply ında sorun büyük ihtimal. gücü yetmiyordur... -
nasıl test edebilirim sorun olup olmadıgını_??kartta?? -
vallah kardeş bence önce güncel driverları yükle olmassa kartı değiştirirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: sonersec
power supply ında sorun büyük ihtimal. gücü yetmiyordur...
+1
psu nun kaç watt olduğunu yazarsan ii olur -
güncel driver cektim hatta xp tekrar yükledim gene olmadı.xp yuklerkende bilgisayarın restart etmesi gereken yerlerde etmedi .......... ben acıp kapadım manual olarak -
klasık bı guc kaynagı :( omu yoksa kartmı bozuk nasıl anlıyıcam test edemıyormuyum?? -
güc kaynagım monıtorude kullanıyor ıkısını aynı anda bunun bı etkısı olabılırmı acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: tamtam83
güc kaynagım monıtorude kullanıyor ıkısını aynı anda bunun bı etkısı olabılırmı acaba?
direk bağlantı o bişey farkettirmez, bilgisayarında fazla donanım varsa psu zorlanıyordur, bence fazla test etmene gerek yok nasıl olsa güçlü bir psu almanın sana bi zararı olmiyacak zaten ihtiyacın var, iyi bir psu al onla dene yine sorun oluyorsa kart teknik servise gidiyor demektir -
tesekkurederım denıyıcem...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X