Bildirim
acil yardım banlandım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yahu bırı bılen yokmu? -
kredi kartındaki ödeme geri çekilmiş , bu yüzden blizzardın hesabından para çekildigi için senin hesabınıda kapatmış , eğer tekrar kredi kartı girebiliyorsan account sayfandan tekrar kredi kartı numarası girerek aktif et hesabını eğer aktif degil ise o zaman blizzard ile mailleşmeye başla , onlar senden tüm hesap bilgilerini dogrulamak için bir kaç bilgi istiycek , sende durumu açıkca belirt . Böyle durumlar ya bankan senden izinsiz online işlem yapıldıgı için geri çekmiş , yada başka sorunlar var. -
...Ve bir daha online oyunlarda kredi kartı kullanmaCharge back ten çok arkadaşımın canı yandı.Özellikle sroda adamlar ilgilenmediler o kadar emek verdikleri accountları kaldı öyle.Ama blizzard da ilgilenirler bence.Biraz uğraşırsan olumlu bir sonuca inanırsın,sonuçta blizzard her zaman emeğe değer veren bir yapımcı/dağıtımcı oyun firması.Durumu çözdüğünden Gamekart ile devam bence en güzeli...50 YTL 2 aylık bir game card hem güvenli hemde Türkiyede dağıtımcısı var kolayca bulabilirsin gamermarkette falan.İnşallah accountunu geri alırsın,boşver kredi kartını falan al bir game card 2 ayda bir keyfine bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 6 Mart 2008; 4:15:06 > -
Aynı olay benimde başıma gelmişti. Eniştemin yurt dışında aldığı kullandığı kartından 3 aylık çekmiştim lakin Eniştem işi gereği yurt dışına gittiğinden 2 hafta sonra birden hesabım donduruldu yani account pencereesinde hiç bir şey yapmama müsade yoktu bende İtelyadaki eniştemi arayıp durumu izah ettim ve ona İtalyadaki Bllizin ofis nuamrasını verdim oda arayıp durumu izah edip açtırdı hesabımı ingilizcesi çok iyi bir tanıdığınız varsa kafanız cidden rahat oluyor bu tür olaylarda. -
ya bı turlu durumu asmaaım ödeme sayfasına gelıyorum ama ödeme yapmamı engelleyıp techınıcal suuport yönelndırıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X