Bildirim
Acil Yardım Battlefield 3 cd key aldım...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Key başarılı bir şekilde hesaba eklendi mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ilk girdigimde eklendi fakat 2. seferde kullanıldı hatası alıyorum normal mi bu -
Origin e girdim reedem product code ye tıkladım kodu girdim. :( oyun yok mygames de de oyun görünmüyor ne yapıcam ben şimdi boşamı gitti 30 euro :( -
arkadaşlar premium cd keymiş oyunu oynayamazmıyım bu cd key ile :( -
quote:
Orijinalden alıntı: unspo
arkadaşlar premium cd keymiş oyunu oynayamazmıyım bu cd key ile :(
oynayamssın oyunun kendi cd keyinide almanlazım preminium sadece oyun içi dlc leri içerir -
şimdi birde oyunu alacam öylemi :( off off lanet olsun. peki origine girdigim bu kod gittimi oyuna girince kullanılmaz mı o ? -
oyunun kendisini alınca görünür büyük ihtimalle merak etme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
forumda 10-15 liraya satan arkadaşlar var bf3'ü.oyun key'ini girdiğinizde premiumda aktif olmuş olur oyun üzerinde -
arkadaşlar oyunu playstoreden aldım key verdi şimdi bu keyi nereye girecem oyunu nasıl indirecem -
redeeme key tarzı bişey olur oralarda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X