Şimdi Ara

Acil yardım bekliyorum. Ferrolli F24 Kombi F05 hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
22.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dostum prosestatın üstüne bişey sar biraz daha ssıcak olsun yada daha soguk olsun işte ne bileyim içindeki yoguşmayı önlemeye bak kombinin içine koy tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

quote:

Orijinalden alıntı: nemesisandforce

ben venturiyi değiştirdim düzeldi.serviste 55 tl dışarda 5 tl lik ürün.

Hocam venturi dediğiniz parçayı nasıl değiştirdiniz? Kolay mı? Ben kendim yapabilirmiyim yoksa illa ki servis çağırmak lazım?

çok kolay.çünkü geçmeli parça.vida yok bir şey yok.hortumları buna takıp yerine yerleştireceksin.30 saniye sürer takması.tabii ön kapağı felan çıkardıktan sonra.
  • Vallaha arkadaşlar sanırım bu sefer sorun çözüldü. Eğer yanlış bilgilendirme yaptıysam kusura bakmayın bu zamana kadar. Ama kombicinin dediğine göre sorun fan motoru ve prosestat kaynaklı. İkisini de değiştirip yenisini taktı. Normal de 2-3 günde bir arıza veren kombiyi 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum. Şu an bütün bu bilgiler ışığında kombii mahalle arası bir ustanın tavsiye aldığım için, kombinin geldiği zamandan beri sorunlu ve bozuk olduğunu düşünüyorum açıkçası.
  • Merhabalar. 4 yillik demidokum atron kombim 5-6 gundur aksam saat 6-7 civari f05 hatasi vermeye basladi. Ara ara kisa sureli calisiyor ve tekrar f05 veriyor. Bi sure bekleyip petekleri iptal ettigimde sicak suda sorun olmuyor. Yani muslugu actigimda sicak su geliyor. Petekleri actigimda ortaya cikan f05 hatasi sabah saat 7 ye kadar devam ediyor.Ama bu sorun gunduz yok. Sicak su ve isinmada hic sorun yok.Servis cagirdim bacadan dediler. Ben gunduz neden problem yok dedigimde de aksam elektrikte problem oluyordur dedi. Ama binadaki diger komsularimda boyle bir sorun yok.Lutfen yardim... Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.