28 Mayıs 2005, 22:18:48 Yeni mesajlar yok d-link 4port adsl modemimiz war.. 3kişi baglanıyoruz.. modem ayarlarını yapmak icin giremiyoruz.. kimse ben şifre koymadım diyor we default şifresinide bilmioyurz.. kitapcıgıda kayıp.. default şifresi we kullanıcı adı nedir?!!??! eger bunu birisi yanlıslıkla degistirmissse ne yapmam lazım?????
arkadaşım modeminin tam ismini söyleyebilirmisin model numarası ile birlikte
acıkcası tam ismini bilmiyorum.. sadece d-link oldugunu biliyorum.. ben apartman agına yeni girdim.. adam modemin şifresini degiştirmedigini we söyledi.. hatta modemin şifresinin oldugunu bilmiyor bile.. banada bu gece lazım..
walla d-link i ilk defa duydum dostum...eger ismini bılmıyorsan kımse yardım edemez..modemın ısmı lazım
ARKADAŞIM MODEMİN TAM İSMİNİ BİLSEYDİN BELKİ YARDIMCI OLABİLİRDİM AMA SEN YİNE DE MODEMİN WEB SAYFASINA GİR (GOOGLE DAN ARATARAK BULABİLİRSİN)MODEMİN BİR YERİNDE MODEL NUMARASI YAZILIDIR DAHA SONRA WEB SİTESİNDE UYGUN OLAN MODEME GİT VE BAK YİNE HALLEDEMESSEN ORADA FORUM KÖŞESİ VAR.ORAYA BAK KENDİNLE İLGİLİ OLANI Bİ ARAT.YİNE BULAMASSAN ARTIK O FORUMDA YENİ BİR KONU AÇ VE CEVAP BEKLE