Şimdi Ara

acil yardım !! beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba alıcaz biz fakat hem dizel hemde sağlam bişiler istiyoruzz serviste fazala masraf yapmayacak hb araba olarak önerileriniz nelerdir

benim düşündüklerim

toyota corolla sol 1.4 hb 2005 -06
    renault megane hb 2006-07 1.5 dizel
    clio 3 2007 1.5 dizel 2008 _09 kasa
    seat ibiza 1.4 tdi ** ki favorim bu ile renault ( seat sağlamlık açısından / renault yedekparça ve masrafları ucuz olmasından ! bilemem ..
    ford focus 1.6 tdcı ** Hiç bir fikrim yok sizce nasıl ! ???
    clio symbol hb 1.5 dizel !

• yazdığınız araçlar içinde ford focus en iyi tercih olur
  • aralarında en iyisi focustur hem az yakar hemde performansı iyidir.
  • hocam bişi sorucam focus la ilgili araç nasıl fazal sorun yaşatıyomu acabba serviste parça fiyatları nasıldır.. focus kasa olarak çok seviyorumm hoşuma gidiyoo ama 1.6 tdci motor acaba fazala mazot yakarmı ? diye ! bide parçalar kafamı kurcalıyo işteee... !:(
  • o yönden korkunuz olmasın hem yakıtı hemde parçaları pahalı değildir öyle olmasa şirketlerin en çok tercih ettiği araçlardan biri olmaz piyasada en çok güvenilen bilinen araçlardan biridir focus
  • eyw sağol peki alternatif olarak sence usta ne olabilir focusa
  • bütçe ne kadar ve araçtan beklentileriniz neler donanımlı olması önemli mi değil mi bunları belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim
  • vala donanım olarak standart olabilir çelik janta gereyok zaten alınca angel v.s vasfatasını yapptırıcamm yanii bazda olabilir ama güvenlik önemli hava yastıkları prdede yastıklar filan arabayı fibere vurdurucam zaten bodyı

butçe kesin 25 bin tl + 10 bide modifiyeye gider fiber ci jat v.s motor olayıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toshıba_ -- 20 Eylül 2009; 23:44:32 >
  • 25 bin tl ye dizel hb 4 hava yastıklı alabilceğiniz diger hb araçlar

opel astra
    opel corsa
    peugeot 207
    citroen C4
    peugeot 307

bunlar arasında en çok opel astrayı tavsiye ederim
  • Focus'u tercih edin derim.. Ancak düşük km lisine bakın , mümkünse 70-80 binin üstüne bakmayın..
  • focus bence iyi bir seçim olabilir 1.6 110 ps dizel alınacaksa arkadaşımda trende modeli var gayet güzel araba iyi de gidiyor 160 kuruş yakıyo şehir içi. ama ondan sonraki seçim bence toyota corolla olmalıdır
  • Aralarından bende herkes gibi Focusu öneririm ama siz ibiza ile renault arasında kalmışsınız.

İlla o ikisi arasında olacak ise ibiza öneririm araç yakıtta inanılmaz cimri gerçekten şaşıracaksınız
  • eyw yarın oto pazarına akıyoruzz bakalımm ne olucak
  • 4 yıldır focus kullandım sorun çıkarmadı... mazotu temiz kullandık flan...

Ama merak ediyorum doğrusu turbo problemi yaşayan pompa sorunu yaşayan varmı diye...
  • valla ben çok fuydum birinden bi ara turb o taktırmışş servisten orjinal yep yeni 2 gün içinde turboo yine batlamış dedi bana bende ondan srouyorum yani fortun tibi ve kasası benii zaten delirtiyoda renaultada motordaki parçanın atıyorum en pahalısı 1000 dır yanıı o yüzden focusta ford marka aracın parça fiyatları gözümü korkutuyoo diye bilirimm
  • Ford Focus veya Toyota Corolla ancak öncelik olarak Focus 1.6 TDCI HB Jant+Yay+Film+Egzost+Blow Off yakışır
  • konu başlığınız konunuzu anlatır olmalıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

konu başlığınız konunuzu anlatır olmalıdır...

eyw yapıcaz bişi ler bi alalımda :D:D:
  • Konu başlığınız konunuzu anlatır olmadığından kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.