Şimdi Ara

Acil yardım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm öncelikle bu foruma sırf şu soruyu sormak için kaydoldum inş kalıcı olurum bu forumda beyler kendi capımca işlemci anakart ram topladım kendi bütceme uygun birşeyler sizde bu ürünlerin daha ucuzu daha tutarlısı yada uyumsuzluk vb her hangi birşey varsa yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
     Acil yardım beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: shidmaskara

Selamün aleyküm öncelikle bu foruma sırf şu soruyu sormak için kaydoldum inş kalıcı olurum bu forumda beyler kendi capımca işlemci anakart ram topladım kendi bütceme uygun birşeyler sizde bu ürünlerin daha ucuzu daha tutarlısı yada uyumsuzluk vb her hangi birşey varsa yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
     Acil yardım beyler

yoktur kardeşim güzel bir Amd sistem olmuş , şimdiden hayırlı olsun

• Bütün oyunları kasmadan acarmı bu sistem ha birde ekran kartı ile uyumlu olurmu ekran kartı nida gtx470 ocli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartı msi 970a g43 ya da g46 oşarak değiştirirsen daha iyi olur. İşlemci de 8320 modeli olabilir para konusunda tasarruf edersin.

• shidmaskara S kullanıcısına yanıt
    İşlemci
    AMD
    FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci 404

Anakrt
    Gigabyte
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 248

Ram
    G-skill
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram 125

Toplam 777
  • Beyler i5 4460 ile fx8350 arasında kaldım sonra fx8350 yi seçtim oyun için olacak işlemci sizce hangisi olsun bu arada fx8320 ocsuz 3.5 ben fx8350 yi oclu kullanacam fanım var 5.0 ghz ye cıkacagını düsünüyorum ?
    O zaman fx 8350 al.İşlemci soğutucun sağlamsa o değere çıkarabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMA İ5 4460 OYUNLARDA DAHA İYİ PERFORMANS VERİR DİYORLAR BEN OCLIYCAM İ5 İ FALAN GEÇERMİ ?
  • Please cevap beyler lütfen
  • AMA İ5 4460 OYUNLARDA DAHA İYİ PERFORMANS VERİR DİYORLAR BEN OCLIYCAM İ5 İ FALAN GEÇERMİ ? bi akıl versen hocam ?
    i5 aldınmı 4690k alma lazım onlada adam gibi oc yapabilmek için en az bi gamin 5 alman lazım 2si 1100 civarı tutar zaten bu iş bütçeyle alakalı. Oyun performansı genel olarak ekran kartı ile alakalı. i5 i geçer geçmez olarak bakmamak lazım olaya işini görüp görmediği ile bakmak lazım. oc yapınca 50-100 fps artacak falan diye düşünme bence
  • Hocam i5 4670k veya 90k altında intel işlemci alınmaz. Fx8350 daha iyi bir seçenek. Oc yapacaksan anakartı gigabye 970 ud3p almalısın.

• Simdi bu anakart ile oc yapamazmıyım ?
  • En azından msi 970a g46 modelini almalısın.

• en ucuzu hangisi qnq :D
  • HELPPPPPPP
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

İşlemci
    AMD
    FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci 404

Anakrt
    Gigabyte
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 248

Ram
    G-skill
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram 125

Toplam 777

+1
  • hocam bu fx8350 kötümü buna oc yapıp hızını 5 ghz yapmayı dusunuyorm sogutucum var thermal rigth venemous x rt işiimi görüyr ? sizin önerdigiiz fx8320 dahamı iyi yardm edin hele ya :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: shidmaskara

hocam bu fx8350 kötümü buna oc yapıp hızını 5 ghz yapmayı dusunuyorm sogutucum var thermal rigth venemous x rt işiimi görüyr ? sizin önerdigiiz fx8320 dahamı iyi yardm edin hele ya :/

8320 daha fp 8350 gerek yok

görür
  • Fiyat performans istemiyorum soğutucum var fx8350 oclıyıp 4.8 yapmayı düşünüyorum soğutucu olarak thermalrigth benimkisi x rt var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.