Şimdi Ara

Acil yardım beyler draven hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette izlediğim bir video'da adam dravenle Q 'yü açıp vuruş yapınca bi işaret çıkıyor balta oraya düşüyor , düşmeden oraya gidiyor draven , bu ne işe yarıyor acaba bilgi verirseniz memnun olurum.

• Onu tutunca bir daha q atabiliyorsun tutamazsan q süz düz vurursun. Q ile fazladan hasar veriyorsun. Atıp koşcuaksın ki önüne düşecek balta.
  • tuttuğun sürece q kalıyormu yani?
  • Aynen .
    Ne kadar tutarsan o kadar tutturursun
    Eğer sürekli atıp tutarsan saldırı gücünde yükselir Draven Op olan cok az kişi gördüm onlarda sürekli balta atıp tutmuştu(stackin deniyor o olaya),
    Not : Dravenle 4 kez oynadım 3 maç feedledim :-D zor hero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q yu açıp vurursun işarete ğdier baltayı alıp tekrar vurursun. Saniye bittimi q ya basınça öteki elindede balta olur. ,Yani 2 elindede q olur. 2 baltayıda tutacan düşürmeyeçen. Ben dravenle çok oynadım elim alıştı işaretin düşeçegi yeri tahmin edebiliyorum. açıyorum 2 q yu vuruyorum. ilk 10 dakikada 2 kill alırsan farm kasarsan amk kılıcı alıp dahada üstün olursun. draven oynamak kolay degil. Heleki hayalet danscı statik kastın mı q yu tutmak zorlaşıyor. Hele 2 q yu tutmak daha zor. Ama 2 q ile tf de düşürmessen geriden girersen ulti atıp dalarsan killeri alırsın. Tabi ezilmemişseniz 2 takımda eşit düzeydeyken. Draven ve lee sin bu oyuna başlama sebebim oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.