Şimdi Ara

-ACİL YARDIM- Bilgisayarda 1 saniyelik bir bildirim açılıp kapanıyor ss'sini zar zor aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda 1 saniyelik açılıp kapanan bir sayfa var. Bazen oyundan masaüstüne atıyor ve hemen kapanıyor. Zar zor ss'ini aldım yardım edin zararlı bir şey mi bu ?-ACİL YARDIM- Bilgisayarda 1 saniyelik bir bildirim açılıp kapanıyor ss'sini zar zor aldım

• Merhaba;

En son Microsoft Office güncellemesinden kaynaklanıyormuş!

Çözümü (bir sonraki güncellemede belki düzeltilir) Zamanlanmış Görevler' den ilgili uygulamanın (officebackgroundtaskhandlerregistration) özelliklerinden kullanıcıyı SYSTEM olarak değiştirmek.

https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_officeinsider-mso_win10/officebackgroundtaskhandlerregistration-flashes-a/2600497e-78e4-41a1-9040-461cd2c3ea13

İyi çalışmalar.

• cemcakmak kullanıcısına yanıt
    Dediğin şeyi buldum dostum ama nasıl değiştireceğimi tam olarak anlamadım rica etsem daha detaylı bir biçimde anlatır mısın ?
  • Merhaba;

Zamanlanmış Görevler'i açınız
    İlgili uygulamanın (officebackgroundtaskhandlerregistration) özelliklerinden (Sağ tuş Özellikler)
    Kullanıcı veya Grubu değiştir.

-ACİL YARDIM- Bilgisayarda 1 saniyelik bir bildirim açılıp kapanıyor ss'sini zar zor aldım

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcakmak

Merhaba;

Zamanlanmış Görevler'i açınız
    İlgili uygulamanın (officebackgroundtaskhandlerregistration) özelliklerinden (Sağ tuş Özellikler)
    Kullanıcı veya Grubu değiştir.

İyi çalışmalar.

Çok teşekkür ederim sorun çözüldü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.