Şimdi Ara

Acil yardım bower yapılandırma... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • max 70 lvl skillerini kullanabiliyoruz. bu yüzden 4* 70 = 280 + 20 = 300

4 skill agacı birden kullanma imkanı var. fire + cold+ force pacheonmu

fire + cold pacheon + bicheon mu

yada daha değişik bir alternatifi olan ??

asıl olan full str bow
  • Bence 20 lvl e kadar light aç
  • arkadaşım öncelikle bower ne demek onu soracağım ?
    Her bulduğumuz kelimeye er eklemeyelim , farklı anlamları var bowerin.
    Bowman veya archer denebilir tabiki.

Bu arada yapılandırma olarak; Fire/Cold/Pacheon en çok kullanılan yapılandırmadır.

Birazcık daha hızlı kasmak istiyorum diyorsan cold yerine light açabilirsin. Ama tavsiye etmem.
    Force'nin devri geçmesine rağmen onu da tercih edebilirsin. ama Force en iyi performansını 90 da verdi.
    120 lvl de belki tekrar o şekilde bir performans verebilir. Ama garanti değil.

Fire-Pacheon olduktan sonra gerisi pek önemli değil. Force-light-Cold 'tan biri seçilebilir.
    Artık istediğin özelliklere göre.

Edit; ayrıca 20 lvl e kadar şu açılsın 80 de bırak şu yapılandırmayı gibi şeylere asla kulak asma.
    Bir skill ağacını tam olarak açmadıktan sonra verim alamazsın. Snow shield için galiba 20 cold veriliyor.
    Pek anlayamadım ben o olayı. zaten bir skill ağacını 80-100 arası upladığımızda bize gerekli olan gücü vericek hemde sürekli olarak (snow gibi 2 dakikalık değil).

Mesela fire'yı 80 de bıraktığını düşün; o snow un koruyacağı kadarını kaybedersin zaten. Atağın düşer.
    Light ı 80 de bıraksan mag atak /parry düşer gene snowun kazandıracakları gider.
    Coldu 80 de bıraksan phy defansın gider ( ki zaten snow için diğerinden vazgeçmek istendiğine göre cold saçma oldu )

Force yi bıraksan 80 de en önemli skilli olan divisyonu kullanamazsın. Forcenin anlamı kalmaz (10dg zehirleri silemezsin falan)
    ----------------

Ki zaten 90 capında işe yarıyordu bu olay force/fire/pacheon +30 cold ile

forceden gelen mana ile rahatlıkla insanın manası skillerini kullanmaya yetiyordu.
    şuan snow açman seni zor durumda da bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyxxx -- 19 Ağustos 2009; 7:10:15 >

• Aklıma sole 1 sey geldı 100 fire 100 bich 100 pachon ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.