Şimdi Ara

Acil yardım bower yapılandırma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben full str bow kasmaya başladım fakat bn bitek fire la pacheon a skill verdim dierini ne açıcaıma karar veremedim tank olup fire/cold olmasını istiorum fkaat bu seferde hızlı koşamıyıcam cold olmassada def im düşük olucak ltfn yardımm...yoksa fire ı kapatıp Cold/light mı yapıyım ?

• Sakın cold-light gibi bi hataya düşme. Fire-Cold aç. %50 lik hızlı koşular o kadar da pahalı değil işini görür.Hızlı koşuyu o kadar da dert etme
  • 50 k idi onlar hatırladıım kadarıyla ??
  • 91k sanırım
  • 91 K ONA MI vercem her seferinde ?? ne yapıım snce bn pvp çarı yapıcam
  • Sormayı unuttum peki ne kadar sürüyo bunlar oyunu bırakmıştım tekrar başladımda
  • Pvp charı yapıcaksan bowu fire-cold... Her seferinde hızlı koşu almana gerek yok kasarken de sürekli hareket etmiyceksin nasıl olsa..

Edit:Npc de satılanlar 30dk sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Caty] -- 7 Ağustos 2009; 23:42:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ışınlanma gibi bi skilli varya light ta kayarak gidio ona ihtiyacım olmaz mı ??Sonuçta gvg lerde fln can doldurmak için kaçarım
  • fire wall açBitene kadar canın dolar fazlasıyla
  • Emin misin kardes ya yani ii bi build yapmak istiomdakarar veremdişm light ı mı açıım coldumu die peki el yakma ne açıım
  • Sp yeterse 2 el yakmayı da açman güzel olur.Kasarken cold. pvp vs. fire..
  • ok bnde şu an fire açık ilerde yeterse colda da veririm el yakmayı sen silkroad da kasıomusun ??
  • silkroad da kasıomusun derken?
  • yani silkroad da çar ne kasıosun şu an veya oyunu bıraktın mı vs...
  • Ya şunu anlamıyorum çin karakerlerde 300 mastery var bunu neden kullanmıyorsunuz ki o.O birden 100 mü olacaksın hayır light'ı 30 level yapsan 90 a kadar açık tutabilirsin 90 dan sonrada 0 larsın olur biter..
  • İmzamdaki Char cold/fire/bow tavsiye ederim. Alternatifi force/fire/bow.
  • ecsro da skiller max 70 bow + bicheon yani hem pvp hem de unique için diger leri hangisi olmali

fire cold light nasıl bi harmanlama uygun olur yardımlarınız lutfen
  • pacheon/fire/cold aç
  • bende bowa döncem ve 100pacheon 100 fire 80 lihgt 20 cold yapıcam zevk charım olcak drug almakla uğraşamam çok para yiyo. ayaklık çok öenmli kasma yerine giderken bile ne kdr yol var burdaki herkez biliyodur umarım.ben m attırmadığım için böle konuşuyorum. senn paran varsa cold ol drug alırsın.
    %50'lik 91k %100'lük 190 öle bişi tam bilmiyorum :D
  • 100lvl bir char için özellikle de archer için drug parasını dert etmeyin.100lvl bir char için 90-250k önemli değildir.Basit bir ticaret veya taxide parasını çıkartabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.