Şimdi Ara

ACİL YARDIM C ye format atamıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal xp cd si takıp format atamıyorum boot tan ayarları yaptım fakat başlangıçta cd yi çalışıtrmıyo defalarca denedimm olmadı. şimdi nero da başlangıç cd si yaptım o çekilde windows başlamadan ms dosta açtım fakat format c:yazıyorum yine atılmıyo yanlışmı yazıyorum bilmiyorum yardımcı olan olursa sevinirim.windows açıkken c yi biçimlendir diyorum fakat yine olmuyo açık bi prog varmışş öylede format atılmıyo nası yapabilirimm acil yardımm

• win xp CDsini neroda başlangıç diski yaparak boot edemezsiniz. başka birisinden bir kurulum CD si bulun veya satın alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 31 Ocak 2007; 13:14:58 >
  • kurulum cd si varr yanlış anlamışsın benii kurulum cd si ile boot edilmiyo ediilse biçimlendircemm fakat olmuyoo sadece nero da başlangıç cd si oluşturup format atabilirmiyimm önemli olan format atmam
    !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

win xp CDsini neroda başlangıç diski yaparak boot edemezsiniz. başka birisinden bir kurulum CD si bulun veya satın alın

düzgün bir XP cd si ile boot etmeye çalışalım
    birde boot sektörünüz zarar görmediğine emin olun eğer zarar gördüğünden şüpheli iseniz
    FIXBOOT yazın kout satırına
  • Neden başlangıç cd si ile format atmıyorumm bunu öğrenmek istiyorumm çünkü diğer hiç bi yol işe yaramyıoo format c: yazdığımda neden biçimlendirmiyo onu anlamıyom format C: yazdığımda INVALİD DRİVE OR FROMAT NOT SUPPORTED yazıyoo altında format [/help] drive : [/f:size][/N:sectors / T:tracks] v.s çıkıyoo ne yapmam lazımm
  • Selamlar kardeşim,

XP CD' si ile boot ettiğinizde mavi bir ekran ve kurulum için partition seçenekleri geliyor mu? Eğer burası açılıyorsa, format atmamanız için hiçbir neden yok.

Bir de floppy ile boot etmeyi deneyin. XP açıkken bir disket bulun ve bu disketi sistem disk olarak formatlayın. Ardından restart yapın. Disket ile MS-DOS ortamına giriş yapacaktır.
  • kolayı var hdd yi sökün başka bir arkadaşınızın makinesine takın ve formatlayın.
  • windows cd sinde sorun var. başka bir cd ile deneyin.k kolay gelsin
  • sisteminde iki adet cd rom var ise boot srasında master ucunda bağlı olanı algılıyor örnek master uçta dvd rw slave uçta da dvd rom var boot ederken dvd rw ye cd yi koyup boot edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.