Şimdi Ara

Acil Yardım Cızırtıyla birlikte donma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar , casper bilgisayarım var 0 aldım 6 7 ay önce gayet memnunum ama bir kaç sıkıntısı var şimdi mesela youtube dan şarkıyı açtım diğer sekmelerde dolaşıyorum diyelim bunu sık yapmıyor bazen yapıyor bir donma meydana geliyor donmayla beraber bir cızırtı sesi 4 5 saniyelik ve düzeldiktten sonra jak takıldı uyarısı alıyorum. bende 2 +1 vardı baya araştırdım arkadaşın bir tanesi hard disk olabilir dedi. Bende bir kulaklık aldım ulan dedim 2+1 baya oldu 6 senelik dedim bundandır taktım kulaklığı girdim ses ayarlarına bakıyorum hani mikrofon ayarlarında kendi sesini dinle butonu var açtım onu konuşuyorum sesim geliyor kulaklıktan ama cızırtılı geliyor arka jak takılıı olan kabloları bi elledim bi düzeliyor sesim bir cızırtı geliyor müzik açtım yine jakları elledim şöyle oynattım sol kulaklıktan ses gelmiyor sağdan geliyor biraz dokunuyorum düzeliyor kulaklığı taktığımda da aynı donmayı yaptı. acaba diyorum jaklardan mı kaynaklanıyor bu donma işi ? donma işini geçtim jaklar zaten sıkıntılı onu anladım. ön jaklar var pcnin önünde onlara taktım onlar hepten beter sesi geriden veriyor yankılı onlar ölü onu anladım ama bu donma işi jaklardan mı meydana geliyor yoksa başka bir donanımdan mı kaynaklı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. tavsiye fikir her türlü bilgiye açığım umarım doğru yere konuyu açtım. garantisi var garantiye gönderin diyeceksiniz benim bir arkadaşım casper yetkili servisinde çalıştı hatta ona sordum casper alayım mı diye kanka dedi hiç bulaşma casper o kadar iyi değil dedi hadi iyi çıksın pcin ama servisinde çalıştım oradan biliyorum garantiye gelen pcleri sağlam ekran kartı vs ram lerle dğeiştirip eski kullanılmış aynısı bizzat takıyolardı dedi bende görüyordum ama mecbur denileni yapıyordum zaten sırf bu yüzden gitmedim bıraktım işi dedi ben bu konuyla ilgili az önce caspera yazı yazdım demem o ki servisede güvenemiyorum garantisi var ama tandıklarım var onlara yaptırayım diyorum şu jakları ama yarın öbür gün büyük bir sorun olursa garantiye sokamıcam kafa karışık. hayırlı akşamlar arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler.

• upupupu
  • Jack lerde yada anakartın ses bileşeninde sıkıntı olabilir. Şu ucuz USB ses kartları var onlardan bir tane bulun onlarla deneyin.

Eğer bu şekilde düzelirse daha kaliteli bir PCI ses kartı alıp onunla da deneyebilirsiniz.
  • teşekkürler hocam , başka fikri olan sorun hala devam ediyor ???????
  • konuyu tekrar hortlatıyrm ama sıkıntı ilerlemeye başladı ?? fikri olan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.