Şimdi Ara

Wifi Bağlantısı Sırasında Ekran Gitmesi Sorunu, Ustalardan Yardım İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips televizyonu monitör olarak kulllandığım pc sistemlerinde, wifi sürücülerini tanıtıp wifi yayınına bilgisayarı bağladığımda televizyonun ekranı gidip gelmeye başlıyor, biri amd diğerleri intel sistem olmak üzere 4 ayrı bilgisayarda, 4'ü intel biri realtek ve diğeri mediatek olmak üzere 6 ayrı wifi kartını biri MSI diğerleri fenvi olmak üzere 4 ayrı adaptörle her türlü kombinasyonda denememe rağmen sorun çözülmedi, wifi 5 sistemde ekran gidip gelmesi daha az oluyor, wifi 6 sistemde çoğu zaman ekran kullanılamaz hale geliyor. denemek için aliexpres'ten aldığım farklı markalı wifi 6 kartlar da elimde kaldı.

Aynı wifi kart ve adaptörlerini monitör kullanan bilgisaya bağladığımda ise sorun oluşmuyor.

Ustalardan yardım bekliyorum.

• Sorunun iki sebebi varmış birincisi ekran ayarlarını 10 bit yaptığımda HDMI kablosunun desteklememesi, versiyon 2.1 kablo ile bu çözüldü

Ancak hiç bir açıklaması yok ama philips televizyonda bağlı bilgisayırın wifi'ı açıkken ekran bağlantısı kopuyor, sanki hdmi kablosunu çıkarıp takıyormuşsun gibi.. bu sorunu bir çözümünü bulamadım.

Ben de wifi mesh cihazı alıp cihazdan bilgisayara kablolu bağlantı yaptım, wifi kartı sürücüsünü de aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım, sorun bu şekilde çözülmüş oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Port Yok Sorunu için öneriler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.