Şimdi Ara

Laptop Wifi Algılaması Kayboldu, yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
25.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ethernet kablosunu taktım, sonra

yine laptopu bağladım artık hep

ethernet kablosunu istiyor, Wifi

yok kayboldu nasıl tekrar geri

getiririm wifiyi. Şimdiden çok

teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptopta Wi-Fi Algılaması Kaybolması Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Laptopunuzda Wi-Fi algılamasıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, aşağıdaki nedenlere ve çözümlere göz atmalısınız:

• Sürücü Sorunları: Wi-Fi sürücüleriniz güncel değilse veya bozulmuşsa, bilgisayarınız Wi-Fi ağlarını algılamayabilir. En son sürücüleri üreticinizin web sitesinden indirerek bu sorunu çözebilirsiniz.
    • Donanım Sorunları: Wi-Fi kartınız veya anteni arızalıysa, bilgisayarınız Wi-Fi ağlarını algılamayabilir. Bu durumda, donanımı kontrol ettirmeniz veya değiştirmeniz gerekebilir.
    • Yazılım Sorunları: Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar, Wi-Fi bağlantınızı engelleyebilir. Bilgisayarınızı virüslere karşı tarayın veya yeni bir işletim sistemi kurmayı deneyin.
    • Ağ Ayarları: Ağ ayarlarınız yanlış yapılandırılmışsa, bilgisayarınız Wi-Fi ağlarını algılamayabilir. Ağ ayarlarınızı kontrol edin ve doğru yapılandırıldığından emin olun.
    • VPN veya Güvenlik Duvarı: VPN'ler veya güvenlik duvarları, Wi-Fi bağlantınızı engelleyebilir. Bu hizmetleri devre dışı bırakmayı deneyin veya Wi-Fi ağınızı güvenilir ağ olarak ekleyin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala "bilgisayarda wifi yok" veya "laptop wifi özelliği gitti" gibi sorunlar yaşıyorsanız, aşağıdaki ek önerileri deneyebilirsiniz:

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • Ağ bağdaştırıcılarını devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin.
    • Ağınızı unutun ve tekrar bağlanın.
    • Wi-Fi yönlendiricinizi yeniden başlatın.
    • Bir ağ onarım aracı çalıştırın.

Bu çözümler sorunu çözmezse, daha fazla yardım için üreticinizle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlat çalıştıra services.msc yaz enterle
    çıkan hizmetlerden kablosuz ve atheros tarzı yazan tüm hizmetlere sağ tıkla başlat.. muhtemelen hizmet durmuştur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Başlat çalıştıra services.msc yaz enterle
    çıkan hizmetlerden kablosuz ve atheros tarzı yazan tüm hizmetlere sağ tıkla başlat.. muhtemelen hizmet durmuştur..

Yok öyle bir şey ama, ağ ile ilgili
    herşeyi aktivite ettim.
    Aşağıdaki yardımcı program ile
    Network kısmını inceledim sürücü yüklü değil gibi görünüyor, ss ekleyecem akşama şuan mobildeyim..,!
    Acaba format dışı bir çözüm yolu var mıdır sizce?

Laptop olduğu için hiç format atmadım...
    Bu arada desteğiniz için çok teşekkür ederim... 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

quote:

herşeyi aktivite ettim.
    Network kısmını inceledim sürücü yüklü değil gibi görünüyor, ss ekleyecem akşama şuan mobildeyim..,!

Sürücüsü yüklü olup olmadığından emin olmak için bilgisayarima sağ tıkla yönet de. Çıkan yerde ağ bagdastiricisi kısmına gel orda kablosuz ağ yok ise yüklü degildir. Yüklemek kolay format atmaya gerek yok. Leptopun model markasini soyle ben linkini atarim sana..

Ama durduk yerede sürücü silinmesi ilginç bir durum. İstiyorsan bilgisayarı 2-3gun geriye sar.yanı çalıştığı en son günlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 14 Aralık 2015; 16:18:06 >

• quote:

quote:

quote:

herşeyi aktivite ettim.

Sürücüsü yüklü olup olmadığından emin olmak için bilgisayarima sağ tıkla yönet de. Çıkan yerde ağ bagdastiricisi kısmına gel orda kablosuz ağ yok ise yüklü degildir. Yüklemek kolay format atmaya gerek yok. Leptopun model markasini soyle ben linkini atarim sana..

Ama durduk yerede sürücü silinmesi ilginç bir durum. İstiyorsan bilgisayarı 2-3gun geriye sar.yanı çalıştığı en son günlere

1-Bu yardımcı prg. ile inceldiğim foto
    2-Bu da aygıt yöneticisinden görünenler

Sistemi geri almayı denemiştim ama hiçbir şey değişmedi malesef...
    İmzamdaki laptobu kullanıyorum.

1-

2-

Destekleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 14 Aralık 2015; 18:50:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

herşeyi aktivite ettim.

1-Bu yardımcı prg. ile inceldiğim foto
    2-Bu da aygıt yöneticisinden görünenler

Sistemi geri almayı denemiştim ama hiçbir şey değişmedi malesef...
    İmzamdaki laptobu kullanıyorum.

1-

2-

Destekleriniz için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Dostum bu ne? Bu kadar ağ bagdastiricisi olmaz. Sen ağ ile ilgili bir program felan mi yükledin? Sağ alltan ağ bağlantılarına sağ tıkla ac ve orda solda ag bagdastitcs tarzi bsy yazcak oraya tikla normal olmayanların hepsini devre dışı birak. Kablosuzu etkinleştir de.. Yukarıdaki resimde disconnected yazıyor. Muhtemelen devre dışı kalmış. Eğer yapamaz isen teamwiewer indir ve kur ben baglanip bakayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 14 Aralık 2015; 18:52:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsini devredışı yaptım, Ralink olanı yükledim bugün ama diğerleri zaten vardı, daha önce bir reklam yazılım virüs vardı sonra buralar
    böyle karıştı...

Bilgisayara ait driverler burada 2 Adet ağ bağdaştırıcısı mevcut
    1. Ralink,
    2.intel olan

Bundan hangisi olmalı dostum,?
    http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-A510-U.AE12T
  • systemexp kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bios ayarlarını varsayılana getir. Düzelmezse bilgisayarı kapat, pilini çıkar ve açma tuşuna 15-20 saniye batarya yokken basılı tut. Sonra pili tak bilgisayarı aç. Büyük ihtimalle düzelmesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.