üstadlar başlangıç seviyesi bi sistem için: 4 ohm da 55 watt 2 ohm da 80 watt verebilen 4 kanal anfiye.. (kicker ds-650.2(4 ohm 60 watt),hertz dsk-165(4ohm 60 watt),infinity 6030(2 ohm 90 watt)).. bu comp lardan hangisi iyi gider... sonuçta hiçbirini tam randımanlı besleyemeyeceğini biliyorum ama hangisi daha iyi olur. kafam çok karışık.. istediğim ise teybin sesini 20-25 e kadar açtığmda beni tatmin etsin yeter. yüksek seslere çıkıpta neden ses bozuldu sorusunu sormam kesinlikle.. çünkü anfinin durumunu biliyorum.. bu bağlam da hangisi iyi olur.. teybim lg-lagc-5900... yazdığım comp ları tonlama açısından da değerlendirmenizi rica ediyorum. teşekkür ediyorum..
bence b sısteme oval ıyı gıder ılla comp olsun dyosanız hertz olabılır ılerde daha ıyı amfıyle daha ıyı sonuc alabılırsınız
yani 55 watt rms hertz dsk 165 leri benim istediğim kadarıyla çaldırmaz mı. çünkü bazı yorumlarda araştırmalarıma göre dsk serisini teyp çıkışı ile kullanan arkadaşalr olduğunu da gördüm onlar bile memnun olduklarını en azından idare eder olduklerını söylüyorlar ki en iyi dediğimiz teybin orjinal çıkışı 30 watt rms değerlerine sahip. bu bağlam da 55 watt rms ile istediğim sese ulaşabileceğimi umuyorum siz ne dersiniz.. ayrıca dsk ların fazla rms e gelmediği hakkında yorumlarda okudum tizler yanıyor falan gibi tecrübeleri olanlar var. bu anlamda 55 watt rms in yeterli olabileceği kanısındayım.. beklentim fazla değil zaten bunu söylemiştim. o tane tane sesleri alabileyim yeter volume 20 lere kadar bozmasn benim için ideal...
dsk infinitiden bi altseri aşağıda kalır. esk ile kıyas yapman lazım. bence bas yoksa girme bu işe owal koy.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme