Şimdi Ara

Acil Yardım CPU sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba speed fan programını açtığımda cpu sıcaklığı 90 C olarak gözüküyor bunun çözümü nedir ne yapmam gerek beni bilgilendirirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonkaa -- 27 Haziran 2012; 12:49:17 >

• Muhtemelen soğutucunda bir problem olabilir termal macununu yenile tekrar tak olmadı yeni bir işlemci soğutucusu alman gerekebilir.Bir de işlemci fanını %38 de kullanıyorsun resimden anladığım kadarıyla onu da yükseltirsen bir nebze değişim olacaktır ama sıcaklık oldukça fazla.
  • arkadasım cpu fan yuzdesı 38 onu 100 yap sorun gecmezse haber ver veya sogutucunun markasını veya resmını cek at bakıyım bı bıde işlemci fanını cıkardınmı hıc?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ememcoy

arkadasım cpu fan yuzdesı 38 onu 100 yap sorun gecmezse haber ver veya sogutucunun markasını veya resmını cek at bakıyım bı bıde işlemci fanını cıkardınmı hıc?

%38 de 90 derece olmuş fanı %100 yapsa 40 derece birden düşecek değil ya en iyi ihtimalle 10 derece düşer. Fan soğutucu olarak ne kullanıyorsun? Yakın zamanda soğutucuyu çıkarıp söktün mü?

Bence soğutucuyu ve fanu bir güzel temizle yağla , termal macunu sıfırdan sür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Orijinalden alıntı: ememcoy

arkadasım cpu fan yuzdesı 38 onu 100 yap sorun gecmezse haber ver veya sogutucunun markasını veya resmını cek at bakıyım bı bıde işlemci fanını cıkardınmı hıc?

%38 de 90 derece olmuş fanı %100 yapsa 40 derece birden düşecek değil ya en iyi ihtimalle 10 derece düşer. Fan soğutucu olarak ne kullanıyorsun? Yakın zamanda soğutucuyu çıkarıp söktün mü?

Bence soğutucuyu ve fanu bir güzel temizle yağla , termal macunu sıfırdan sür.

10 derece düşse bile iyidir ama tabıkıde bu sıcaklıkla kullanmaması gerekir , sen fanı temizle yagla termal macunu değiştir fanı tak , tam oturtamazsan böyle sıcaklıklar olur

• arkadaşlar fanı daha önce hiç sökmedim bugün içini temizledim ancak problem gene geçmedi :S ayrıca bu programda arttırılması yada azaltılması gereken yerleri bana nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonkaa -- 27 Haziran 2012; 12:29:49 >
  • Stock fan kullanıyormuşsun onunla adam akıllı soğutman zor kendine güzel hemde kasana sığabilcek bir soğutucu bak bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.