ya arkadaşlar bn bilgisayara iphone teması indirdim araştırmalarına gore ipa uzantılı dosyaların daha kolay tel. e atıldığını orendim ama indirdiğim ama bnm indirdiğim dosyanın uzantısı zip bunu ipa çevirdim çif tıklayarak yükleniyomuş bnde tıkladım i tunes açıldı ama şöyle bir hata verdi:::the aplication'blue_chrome.ipa'could not be added to your i tunes library because it is not a vaild aplication.................NOT:'blue_chrome.ipa' indirdiğim dosyanın adı LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ KAÇ SAATIR URAŞIYORM
Temalar itunes uzerindrn atilmiyor winscp kullan
KARDESIM SEN PROGRAMI BIDE INTERNET EXPLORERLA INDIR OLMASA FIRE FOXLA INDIR UNZIP YAP YOLLA BU HALIYLE YOLLAMAYA CALISMA UGRASMA BOSUNA ,,USTA GECINENLERIN AKLINA SASIYORUM ,,
BEN DAHA ILK BI PROGRAM INNDIRDIM BAKTIM UZANTISINI YANLIS GOSTERIYO BASKA PROGRAMLA INDIRDIM OLDU ,,BI KAC YERDE DAHA GOSUME CARPTI BU UZANTI PROBLEMI ICIN AKLA HAYALE GELMEYEN AYARLAR ZORLUKLAR YOLLAR TAVSIYE EDILIYO BSAHSEN BEN BASKA PROGRAMLA INDIRDIGIMDE SIP DIYE OLDU SENDE DENE DERIM
quote:
Orijinalden alıntı: mic999
KARDESIM SEN PROGRAMI BIDE INTERNET EXPLORERLA INDIR OLMASA FIRE FOXLA INDIR UNZIP YAP YOLLA BU HALIYLE YOLLAMAYA CALISMA UGRASMA BOSUNA ,,USTA GECINENLERIN AKLINA SASIYORUM ,,
BEN DAHA ILK BI PROGRAM INNDIRDIM BAKTIM UZANTISINI YANLIS GOSTERIYO BASKA PROGRAMLA INDIRDIM OLDU ,,BI KAC YERDE DAHA GOSUME CARPTI BU UZANTI PROBLEMI ICIN AKLA HAYALE GELMEYEN AYARLAR ZORLUKLAR YOLLAR TAVSIYE EDILIYO BSAHSEN BEN BASKA PROGRAMLA INDIRDIGIMDE SIP DIYE OLDU SENDE DENE DERIM
saçmalamışsın
sanırım telefonunuzda jailbreak yok. ya da winterboard kurulu değil
cvplar için teşekrler tel de winterboard falan var cydia dan indiriyorumda orda temalrı isme gore indiriyosun onizleme yok bn de netten beğenip almak istiyorm . winscp yi de denedim ama hata veriyo bazen bağlanıyo bi işlem yapınca tekrar gidiyo bnde baska yollara yoneldim ve ipa uzantılıların direk atıldığını orenince bunu denedim işte ykarda dediğim gibi hata verdi ..........winscp nin boyle yapması tele indirğim OPENSSH ile alakalı olabilirmi acaba openssh indirdim bi kurulum falan almadı sadece indi bundan olabilirmi acaba winscp bağlatısı bozukluğu..çok geç bağlanıyo ve bağlanırken bi suru time out hatası veriyodu YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKURLER
quote:
Orijinalden alıntı: alparslan61
cvplar için teşekrler tel de winterboard falan var cydia dan indiriyorumda orda temalrı isme gore indiriyosun onizleme yok bn de netten beğenip almak istiyorm . winscp yi de denedim ama hata veriyo bazen bağlanıyo bi işlem yapınca tekrar gidiyo bnde baska yollara yoneldim ve ipa uzantılıların direk atıldığını orenince bunu denedim işte ykarda dediğim gibi hata verdi ..........winscp nin boyle yapması tele indirğim OPENSSH ile alakalı olabilirmi acaba openssh indirdim bi kurulum falan almadı sadece indi bundan olabilirmi acaba winscp bağlatısı bozukluğu..çok geç bağlanıyo ve bağlanırken bi suru time out hatası veriyodu YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKURLER
cydia üzerinden indirmek en kolayı
en kolayıda temayı goremiyosun ki şansa guzel bişiler denk gelirse isme gore seçiyosn
quote:
Orijinalden alıntı: alparslan61 en kolayıda temayı goremiyosun ki şansa guzel bişiler denk gelirse isme gore seçiyosn
Googlea yaz temalara bak sonra cydiadan isme gore indir.
quote:
en kolayıda temayı goremiyosun ki şansa guzel bişiler denk gelirse isme gore seçiyosn
internetten aratın sonra cydia dan indirin.
guzel fikir kardeş saol
quote:
modmyi kaynağından olanlarda önizleme var
nasıl yani modmyi ne nasıl anlıcaz açarmısın biraz
quote:
nasıl yani modmyi ne nasıl anlıcaz açarmısın biraz
modmyi diye yazar orda
Eger iphone a insomnia tarzı bir pro yüklemediyseniz winscp kullanırken ekranınız kilitlenirse wifi uyku moduna geçtiği için baglantı kesilir.
Not:yeni kullanıcılar çok yaptığı bir hata diye belirtmek istedim,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme