Şimdi Ara

Acil Yardım Edin...! (4s & s3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende iphone 4s 16 gb 2 yıl garantisi bulunmaktadır.Ben bu telefonumu satıp samsung galaxy s3 mü alayım yoksa bekleyip iphone 5 mi alayım bi yardım bi iki güne seçim yapmam lazım..? Şimdiden teşekkürler..

• iphone 5'i bırak 7 bile çıksa inan bana bi s3 etmez
  • kardeş özellik olarak farkı çok mu fazladır ?
  • bu ikisi arasındaysan s3 al derim
  • valla geçenlerde s3 inceledim media markda çok büyük arkadaş yaa tabi bu zevk meselesi bende onu bekliyodum çıksın diye ama boyurları görünce şaşırdım telefon en nihayetinde bu bu kadar beklememde boşa gitti bugün ıphone 4s imi gidip alıcam işallah
  • daha ıphone 5 çıkmadı çıksın öyle karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabağıma ne yemek koyarlarsa onu yerim diyorsan apple
    kendi yemeğimi kendi zevkime göre seçer yerim diyorsan s3 !
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkererdem

tabağıma ne yemek koyarlarsa onu yerim diyorsan apple

Koptum.

• quote:

+1

apple in kısıtlamaları insanın canını çok sıkıyor jb vs uğraşmak istemiyorsan ve boyutları senin için problem olmayacaksa kesinlikle s3 derim tadından yenmez
  • 4S 16GB satp S3 aldım, ilk kez android kullanacağım için hem heyecanlı hem de mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfehmi

quote:

+1

apple in kısıtlamaları insanın canını çok sıkıyor jb vs uğraşmak istemiyorsan ve boyutları senin için problem olmayacaksa kesinlikle s3 derim tadından yenmez

bir +1 ve -1 veriyorum
    çünkü iphoneu göz önünde bulundurduğunuz zaman s3 s2 v.b cihazlar büyük gibi gelebilir ama bu kullanım açısından bakıldığında gerçekten büyük değildir. sadece karşılaştırmada cihaz büyük denilebilir şahsi düşüncem. cihazların kullanımı gayet rahattır eminimki günümüzde insanlar galaxy note gibi 5.3" lik bir cihazı kullanabiliyorsa s3 hayli hayli kullanılabilirdir.

• quote:

bir +1 ve -1 veriyorum
    çünkü iphoneu göz önünde bulundurduğunuz zaman s3 s2 v.b cihazlar büyük gibi gelebilir ama bu kullanım açısından bakıldığında gerçekten büyük değildir. sadece karşılaştırmada cihaz büyük denilebilir şahsi düşüncem. cihazların kullanımı gayet rahattır eminimki günümüzde insanlar galaxy note gibi 5.3" lik bir cihazı kullanabiliyorsa s3 hayli hayli kullanılabilirdir.

ürünün boyutları bir çok insan için sorun değil fakat yinede bazı insanlar için problem olabiliyor. note ile telefon görüşmesi yaparken dışardan bakan birisinin güldüğünü görürseniz şaşırmazsınız ama benim gibi multimedyacılar için büyük ekran olmazsa olmazlardan ilk başta söylediğim gibi göreceli olarak boyut konusunda memnuniyet değişebilir bunu kastetmiştim

• ben iphone 4s 16 gb beyaz 2 yıl garantili içinde 50$ lık uygulamaolan telefonu kaça satarım millet bi akıl werin bana?
  • kardeş uygulamaları teker teker saydım 170 liralık uygulama varmş toplam..
  • ya arkadaşlar bi yardım edin?
  • 4s, s3ün yanında tetris gibi kalıyor. ben s3 aldım kullanıyorum gayet memnunum. 4s i olan arkadaşlarımda satıp bu telefonu almaya karar verdiler gördükten sonra. gidin bi teknoloji mağazasında inceleyin karşılaştırın. herkesin zevki farklıdır beğenmeyebilirsiniz belki ama s3 şu anda tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfehmi

quote:

+1

jailbreak artik tek bir tusa basarak 30 sn bitiyor ancak s3 alinasi bi telefon bendede i4s var galaksy note dusunuyorum ama daha genis ekran vs s3 den biraz daha cazip gelmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: 123321babu

Arkadaşlar bende iphone 4s 16 gb 2 yıl garantisi bulunmaktadır.Ben bu telefonumu satıp samsung galaxy s3 mü alayım yoksa bekleyip iphone 5 mi alayım bi yardım bi iki güne seçim yapmam lazım..? Şimdiden teşekkürler..

zaten iphone 4s iniz var neden galaxy s3 aliyorsunuz 1 sene daha kullanin hem iphone 5 i gorursunuz hem diger modelleri bence beklemede kalip diger modellere de bakin derim.eger paraniz bolsa bilimem

• Bende öyle düşünüyodum ama 4s in fiatı düşer die tereddütteyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.