Şimdi Ara

ACİL YARDIM EN KALİTELİ MFP LAZER PLSSSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BANA COK YÜKSEK KALTEDE A4 MFP LAZER LAZIM Bİ NEVİ ETİKET İMALATINDA KULLANICAGIZ

KOPYA LAMASI COK KALİTELİ OLMALI TONERİNİN PAHALI OLMASI FALAN FİLAN ÖNEMİLİ DEGİL

SADECE AYLIK BASKI HACİMİ YUKSEK OLMALI SÜREKLİ BASKIDA PERFORMANSI VE KALİTEİS DÜSMEMELİ

A3 OLMASI GEREKSİZ COK SAGLAM Bİ A4 MFP LASIM

BENİM İZLENİMLERİM

oki mc560 ve bnrotherin bi yazıcısı var onların yönünde tek gecis led sistemi varmıs yada aklınısda kulllanan bilen birisi varsa yardımıcı olursa sevinirm

simdiden cok tesekur ederim hp de düsünüyorum aslında ama ne bilim bi kere almak istiyorum arkadaslar

ucus diye clp 300 aldım direk cöpe attım :D

• bu arada fiyat limitim 1500 - 2000 arasıda olabilri 3000 - 5000 arasıda olabilr

( lutfen kullanıp bildiginis makinalar ı önerins saygılarımla )
  • baskısı kaliteli olsun diyorsan hp yada canon markaları tercih etmelisin bana göre. grafik çıktıları bu markaların daha iyidir.
  • graifik kalitesi yönünde haklısın bana zaten 3 sey lazım

keskin ve net baskı yani çözünürlügü

renklerin tutması ( monitor kalibrasyonunu yapıyorum ama clp 300 gib yazıcılara nafile tabi :_))

yani renk hakimiyeti cok kaliteli olmalı cunkü müsteriye sunugmuz cıktı cok önemli ordaki pantonelerle çalışısyoruz ufak bi deişiklik olsa sorun yaratılıyo

örnek : türkcelin deişik mavisi - ara renklerde logo su olan firmalar yani prosedürü cok olan ince işlerden dolayı bire bir renk alan ve keskin bi yazıcıya mfp ye ihtiyacımız var

a3 olucagına daha kaliteli a4 olsun tonerini pahalı olması bilmem ne onemli degil bu kriterler olsun yeter

kullandıgı yazıcılardan bana örnekler veren olursa sevinirm mesela

CANON UN i sensy renkli yasıcını bilenler - oki nin a4 mfp lerini bilenler - yada hp mfp laserleri bilenler tecrubelerini yasarsa sevinirm
    saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.