Şimdi Ara

Pivot özelliği olan uygun fiyatlı tn olmayan monitör için Tavsiye ve yorum yapabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanım amacım 15 inch olan laptopum yazılım geliştirken ve öğrenirken sekmeler ve pencelere arssı geçişte zorlaması, geniş bir ekranda daha rahat olacağını düşünüyorum, bazen oyun da oynarım ama asıl amacım oyun değil

Biraz araştırdım ve bir arkadaşım da kullanıp memnun olduğunu söyleyince alttaki modeli sipariş verdim fakat emin olamadım birkaç alternatifi var gibi

Samsung LS24E65UPL/UF (S24E650PL)
    Epey
    Samsung LS24E65UPL/UF (S24E650PL) Monitör
    https://www.epey.com/monitor/samsung-ls24e65upl-uf.html

Bu modelin hoparlör ü olması artı özellik ve fiyatı 880 tl
    Çok önemli olmayan Eksiği usb2.0 olması
    Daha önce harici monitör kullanmadığım için çerçevesi nasıl olur emin olamıyorum

Arama kriterlerim: ( epey.com dışında arama yapmak için bir yere bakmalı mıyım, Tüm pivot modeller burada var mıdır ?)
    https://www.epey.com/monitor/e/YTozOntpOjM5NzM7YTozOntpOjA7czo2OiIzNzQ5MDAiO2k6MTtzOjY6IjM3NDMzOCI7aToyO3M6NjoiMzc2MjA1Ijt9aTozOTg2O2E6MTp7aTowO3M6NjoiMzc0NDU2Ijt9aTo0MDExO2E6MTp7aTowO3M6NjoiMzc0NTMxIjt9fV9zOjk6ImZpeWF0OkFTQyI7=/
    hdmi Olsun
    Tn panel olmasın
    Pivot olsun
    Ve

Hoparlör ü olsun diyince seçenekler çok azalıyor, hoparlör süz mü almak gerekir, laptop ile kullanacağım ama ihtiyaca göre monitörden de ses gelse fena olmaz gibi

21.5 inçler de var benzer fiyata ama almışken 23.6 mı alınmalı

Alternatifler
    Thinkvision t23i-10 23 inch ( hoparlör ü yok )
    1150 tlye acer vb var
    1000 tl altına diğer alternatifler 21.5 inch

Samsung olanı dün gece sipariş verdim ama iptal de edebilirim
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 24 Mayıs 2020; 9:42:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkcası aynı sebeplerden bende monitör aramaktayım. 144hz vsvs şeyler istemiyorum ana tercihim Pivot ve Çerçevesi ince olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.