Bildirim
acil yardım..!'Error 80040275:Cannot add vidcap to filtergraph'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkdaslar yokmu koskoca forum içinde bu hata ile karsılasan?
acil yardımlarınıza ihtiyacım var..! -
Kardeş driverini kaldır kamerayı tekrar kur.Ek olarak spy ve virüs tarat. -
kardes o yoluda denedim driveri kaldırdım camerayı taktım usb ye fakat pc yeni donanım bulundu diye ikaz vermiyor. bende driver cd sinde yüklüyorum fakat tekrar aynı hatayı veriyor camerayı baslatınca.
ad-aware programı ile virüs taramasıda yaptım.ayrıca pc de kaspersky da var.
şöyle bi sorun olabilirmi driver cd sindeki driver güncel olmadıgı için böyle bir hata veriyor olabilir mi?
cameranın model uzantısı quake MG-WM1
ilgin için tesekkür ederim. -
Hocam bulduk senin sorunu.Senin usb lerin ne yazıkki kamerayı görmüyor.Yani driverle ilgili falan bi sorun değil.Şimdi aklıma geldi o hata mesajının anlamı sistemde kamera yok.Yani senin sistem kamerayı görmüyor.Hocam başka bi usb aygıt takıp denesene bakalım ne olacak.Bekliyorum seni... -
hocam suan usb bluetooth takılı onu görüor.hatta işlem bile yapıyor. ya hocam cam 2 gün önce calısıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_sezgin -- 11 Kasım 2006; 14:41:30 > -
Hocam o zaman tek yol kamerayı başka bir bilgisayarda denemek.Eğer başka bi usb aygıtı çalışıyosa senin kamera ömrünü tamamlamış.Yani büyük ihtimal bozulmuş.Başka bir bilgisayarda dene çalışmazsa garantiye gönder gitsin.Elektronik bir parçayı istersen bi saat önce al ve çalıştır bi saat sonra çalışmayabilir.Biliyoruzki artık bunları "Çin" yapıyor. -
evet hocam aynen benim camera ömrünü tamamladı galibaçin işte adamlar yapıo ama nası yapıoişçilik ucuz malzeme ucuz e öyle olunca yaptıkları maldan hayır gelirmi hiç.suan ki devirde elektronik yönünden çok sanssızız ancak böyle diyebilirm.
neyse hayırlı günler kardesim yardımın için çok sagol -
Çok haklısın kardeşim.Sanada hayırlı günler.
Kolay gelsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X